Scala Tensiometru Digital Db61m, Pentru Masurarea Pe Bratul Superior

Pret redus
Scala Tensiometru Digital Db61m, Pentru Masurarea Pe Bratul Superior

Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 26 puncte de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 26 puncte care poate/pot fi schimbat(e) într-un cupon de 5,20 lei.


Cel mai nou tensiometru pentru braț de la firma Scala

Mai multe detalii

Pret redus -11.81%

261,10 lei

in loc de 296,06 lei

Produs indisponibil

SCALA TENSIOMETRU DIGITAL DB61M, pentru măsurarea pe brațul superior

Cel mai nou tensiometru pentru braț de la firma Scala convinge prin funcțiile specifice unui aparat professional.

Indicații și mod de folosire: Include 4 domenii de memorare ale tensiunii și pulsului, totalizînd 396 locații. Calculează valorile medii dintr-o ora, zi, saptamana sau lună pentru fiecare utilizator în parte și evaluează valorile măsurate pe un ecran colorat și iluminat. Tensiometrul are implementată o funcție specială pentru detectarea și semnalizarea iregularităților cardiace. Se pot programa pentru acest tensiometru până la 4 alarme pe zi. Are un ecran LCD foarte mare care indică data și ora permanent. Tensiometrul poate fi conectat la PC prin cablu USB.

Scala Tensiometru Digital Db61m, Pentru Masurarea Pe Bratul Superior <p><b>SCALA TENSIOMETRU DIGITAL DB61M, pentru măsurarea pe brațul superior</b></p> <p>Cel mai nou tensiometru pentru braț de la firma Scala convinge prin funcțiile specifice unui aparat professional.</p> <p><b>Indicații și mod de folosire</b>: Include 4 domenii de memorare ale tensiunii și pulsului, totalizînd 396 locații. Calculează valorile medii dintr-o ora, zi, saptamana sau lună pentru fiecare utilizator în parte și evaluează valorile măsurate pe un ecran colorat și iluminat. Tensiometrul are implementată o funcție specială pentru detectarea și semnalizarea iregularităților cardiace. Se pot programa pentru acest tensiometru până la 4 alarme pe zi. Are un ecran LCD foarte mare care indică data și ora permanent. Tensiometrul poate fi conectat la PC prin cablu USB.</p>
238,76 lei
>