Glaxosmithkline Coldrex Imuno (8 Plicuri Cu Pulbere Pentru Solutie Orala)

Pret redus
Glaxosmithkline Coldrex Imuno (8 Plicuri Cu Pulbere Pentru Solutie Orala)

Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 1 punct de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 1 punct care poate/pot fi schimbat(e) într-un cupon de 0,20 lei.


GLAXOSMITHKLINE  COLDREX IMUNO (8 plicuri cu pulbere pentru solutie orala)

Mai multe detalii

Pret redus -11.81%

10,25 lei

in loc de 11,62 lei

Produs indisponibil

GLAXOSMITHKLINE  COLDREX IMUNO (8 plicuri cu pulbere pentru solutie orala)

Indicatii: Imuno Coldrex prezinta o combinatie speciala de vitamine si minerale esentiale pentru functionare optima a sistemului imunitar, contribuind la intarirea sistemului natural de aparare al organismului, avand totodata si effect de incalzire.

Doza si mod de administrare: doza recomandata pentru adulti este de 1 pana la 3 plicuri, dizolvate in apa fierbinte pentru o usoara efervescenta. Produsul are aroma de lamiae, fiind usor de tolerat.

A nu se depasi doza zilnica recomandata. Produsul nu este recomandat copiilor, femeilor insarcinate si celor care alapteaza.

Producator:

GlaxoSmithKline

Glaxosmithkline Coldrex Imuno (8 Plicuri Cu Pulbere Pentru Solutie Orala) <p><b>GLAXOSMITHKLINE  COLDREX IMUNO (8 plicuri cu pulbere pentru solutie orala)</b></p> <p><b>Indicatii</b>: Imuno Coldrex prezinta o combinatie speciala de vitamine si minerale esentiale pentru functionare optima a sistemului imunitar, contribuind la intarirea sistemului natural de aparare al organismului, avand totodata si effect de incalzire.</p> <p><b>Doza si mod de administrare</b>: doza recomandata pentru adulti este de 1 pana la 3 plicuri, dizolvate in apa fierbinte pentru o usoara efervescenta. Produsul are aroma de lamiae, fiind usor de tolerat.</p> <p>A nu se depasi doza zilnica recomandata. Produsul nu este recomandat copiilor, femeilor insarcinate si celor care alapteaza.</p><b>Producator:</b> <p>GlaxoSmithKline </p>
9,37 lei
>