Zdrovit Aspasia (40 Capsule) + Aparat De Masaj Pentru Cap Cadou

Pret redus
Zdrovit Aspasia (40 Capsule) + Aparat De Masaj Pentru Cap Cadou

Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 1 punct de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 1 punct care poate/pot fi schimbat(e) într-un cupon de 0,20 lei.


Favorizeaza regenerarea parului, întărirea unghiilor si menținerea unui aspect sanatos al pielii

Mai multe detalii

Pret redus -11.81%

15,75 lei

in loc de 17,86 lei

Produs indisponibil

ZDROVIT ASPASIA (40 capsule) + APARAT DE MASAJ PENTRU CAP CADOU

Aspasia este un supliment alimentar care favorizeaza regenerarea parului, întărirea unghiilor si menținerea unui aspect sanatos al pielii, prin actiunea data de compozitia sa complexa.

Indicatii.

Preparatul contine L-metionina, un aminoacid necesar in sinteza proteica. L-metionina este un ingredient structural al parului si trebuie să fie suplimentat prin alimentatie.

Actiunea produsului este sustinuta de acidul para-aminobenzoic (PABA), care nu numai că reduce imbatranirea prematura, dar corecteaza si deficientele de colorare ale parului si pielii.

Zincul, prin implicarea sa în multe procese enzimatice și hormonale, are un rol important in regenerarea tisulara, ajutand la pastrarea integritătii tegumentelor si mucoaselor.

Extractul de urzica si extractul de coada-calului sunt surse bogate de minerale (siliciu, calciu, potasiu) si vitamine importante pentru formarea structurii parului si unghiilor, asigurand sanatatea epidermei.

Mod de administrare. Adulti, 1 comprimat pe zi, inghitit cu suficient lichid.

Zdrovit Aspasia (40 Capsule) + Aparat De Masaj Pentru Cap Cadou <p><b>ZDROVIT ASPASIA (40 capsule) + APARAT DE MASAJ PENTRU CAP CADOU</b></p> <p>Aspasia este un supliment alimentar care favorizeaza regenerarea parului, întărirea unghiilor si menținerea unui aspect sanatos al pielii, prin actiunea data de compozitia sa complexa.</p> <p><b>Indicatii</b>.</p> <p>Preparatul contine <b>L-metionina</b>, un aminoacid necesar in sinteza proteica. L-metionina este un ingredient structural al parului si trebuie să fie suplimentat prin alimentatie.</p> <p>Actiunea produsului este sustinuta de <b>acidul para-aminobenzoic (PABA)</b>, care nu numai că reduce imbatranirea prematura, dar corecteaza si deficientele de colorare ale parului si pielii.</p> <p><b>Zincul</b>, prin implicarea sa în multe procese enzimatice și hormonale, are un rol important in regenerarea tisulara, ajutand la pastrarea integritătii tegumentelor si mucoaselor.</p> <p><b>Extractul de urzica si extractul de coada-calului</b> sunt surse bogate de minerale (siliciu, calciu, potasiu) si vitamine importante pentru formarea structurii parului si unghiilor, asigurand sanatatea epidermei.</p> <p><b>Mod de administrare</b>. Adulti, 1 comprimat pe zi, inghitit cu suficient lichid.</p>
14,40 lei
>