Glaxosmithkline Eurovita Multivital A-z + Eurovita Q10 Vitacel (1 + 1 Gratis)

Pret redus
Glaxosmithkline Eurovita Multivital A-z + Eurovita Q10 Vitacel (1 + 1 Gratis)

Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 2 puncte de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 2 puncte care poate/pot fi schimbat(e) într-un cupon de 0,40 lei.


Util in carente de vitamine si minerale ce pot sa apara la copii si adulti datorita unei alimentatii necorespunzatoare

Mai multe detalii

Pret redus -11.81%

29,37 lei

in loc de 33,31 lei

Produs indisponibil

GlaxoSmithKline EUROVITA MULTIVITAL A-Z + EUROVITA Q10 VITACEL (1 + 1 GRATIS)

1. Eurovita Multivital A-Z (42 comprimate cu eliberare prelungita)

Este un complex optim de vitamine şi minerale cu Ginkgo şi Luteină, care te ajută să ai mai multă vitalitate şi energie. Acest produs este primul complex cu eliberare prelungită din gama Eurovita.

Starile carentiale pot avea diverse cauze, astfel:

- consum crescut in perioada de sarcina si alaptare;

- perioada de crestere la copii;

- alimentatie deficitara sau restrictiva;

- efort fizic la sportivi sau la cei care efectueaza munci fizice in conditii grele;

- anemii de diverse etiologii.

Indicatii. Supliment alimentar util in carente de vitamine si minerale ce pot sa apara la copii si adulti datorita unei alimentatii necorespunzatoare. Antioxidantii: vitamina C, vitamina E, seleniu, mangan, cupru, neutralizeaza radicalii liberi, stimuleaza imunitatea organismului si respiratia celulara. Cele 31 de vitamine si minerale contribuie la functionarea normala a organismului, actionand in stari de oboseala, epuizare fizica si nervoasa, convalescenta, crescand rezistenta organismului.

Mod de administrare.

- Adulti: 1 comprimat/zi

- Copii: se va administra la recomandarea medicului de familie sau a medicului cu specialitatea pediatrie.

2. Eurovita Q10 Vitacel (32 capsule moi)

Indicatii. Produsul este util in:

- buna functionare a sistemului cardiovascular;

- incetinirea proceselor de imbatranire;

- buna functionare a sistemului muscular;

- reglarea metabolismului;

- mentinerea unui tonus general ridicat.

Capsulele nu contin zahar, indulcitori, conservanti, gluten.

Mod de administare. 1 capsula / zi administrata cu o cantitate suficienta de apa (cca 1/2 pahar).

Producator:

GlaxoSmithKline

Glaxosmithkline Eurovita Multivital A-z + Eurovita Q10 Vitacel (1 + 1 Gratis) <p><strong>GlaxoSmithKline EUROVITA MULTIVITAL A-Z + EUROVITA Q10 VITACEL (1 + 1 GRATIS)</strong></p> <p><strong>1. Eurovita Multivital A-Z (42 comprimate cu eliberare prelungita)</strong></p> <p>Este un complex optim de vitamine şi minerale cu Ginkgo şi Luteină, care te ajută să ai mai multă vitalitate şi energie. Acest produs este primul complex cu eliberare prelungită din gama Eurovita.</p> <p>Starile carentiale pot avea diverse cauze, astfel:</p> <p>- consum crescut in perioada de sarcina si alaptare;</p> <p>- perioada de crestere la copii;</p> <p>- alimentatie deficitara sau restrictiva;</p> <p>- efort fizic la sportivi sau la cei care efectueaza munci fizice in conditii grele;</p> <p>- anemii de diverse etiologii.</p> <p><strong>Indicatii</strong>. Supliment alimentar util in carente de vitamine si minerale ce pot sa apara la copii si adulti datorita unei alimentatii necorespunzatoare. Antioxidantii: vitamina C, vitamina E, seleniu, mangan, cupru, neutralizeaza radicalii liberi, stimuleaza imunitatea organismului si respiratia celulara. Cele 31 de vitamine si minerale contribuie la functionarea normala a organismului, actionand in stari de oboseala, epuizare fizica si nervoasa, convalescenta, crescand rezistenta organismului.</p> <p><strong>Mod de administrare</strong>.</p> <p>- Adulti: 1 comprimat/zi</p> <p>- Copii: se va administra la recomandarea medicului de familie sau a medicului cu specialitatea pediatrie.</p> <p><strong>2. Eurovita Q10 Vitacel (32 capsule moi)</strong></p> <p><strong>Indicatii</strong>. Produsul este util in:</p> <p>- buna functionare a sistemului cardiovascular;</p> <p>- incetinirea proceselor de imbatranire;</p> <p>- buna functionare a sistemului muscular;</p> <p>- reglarea metabolismului;</p> <p>- mentinerea unui tonus general ridicat.</p> <p>Capsulele nu contin zahar, indulcitori, conservanti, gluten.</p> <p><strong>Mod de administare</strong>. 1 capsula / zi administrata cu o cantitate suficienta de apa (cca 1/2 pahar).</p> <p><strong>Producator:</strong></p> <p>GlaxoSmithKline</p>
26,86 lei
>