Glaxosmithkline Eurovita Multivital A-z + Eurovita Concentrat De Omega3 (1 + 1 Gratis)

Pret redus
Glaxosmithkline Eurovita Multivital A-z + Eurovita Concentrat De Omega3 (1 + 1 Gratis)

Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 2 puncte de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 2 puncte care poate/pot fi schimbat(e) într-un cupon de 0,40 lei.


Util in carente de vitamine si minerale ce pot sa apara la copii si adulti datorita unei alimentatii necorespunzatoare

Mai multe detalii

Pret redus -11.81%

29,37 lei

in loc de 33,31 lei

Produs indisponibil

GlaxoSmithKline EUROVITA MULTIVITAL A-Z + EUROVITA CONCENTRAT DE OMEGA3 (1 + 1 GRATIS)

1. Eurovita Multivital A-Z (42 comprimate cu eliberare prelungita)

Este un complex optim de vitamine şi minerale cu Ginkgo şi Luteină, care te ajută să ai mai multă vitalitate şi energie. Acest produs este primul complex cu eliberare prelungită din gama Eurovita.

Starile carentiale pot avea diverse cauze, astfel:

- consum crescut in perioada de sarcina si alaptare;

- perioada de crestere la copii;

- alimentatie deficitara sau restrictiva;

- efort fizic la sportivi sau la cei care efectueaza munci fizice in conditii grele;

- anemii de diverse etiologii.

Indicatii. Supliment alimentar util in carente de vitamine si minerale ce pot sa apara la copii si adulti datorita unei alimentatii necorespunzatoare. Antioxidantii: vitamina C, vitamina E, seleniu, mangan, cupru, neutralizeaza radicalii liberi, stimuleaza imunitatea organismului si respiratia celulara. Cele 31 de vitamine si minerale contribuie la functionarea normala a organismului, actionand in stari de oboseala, epuizare fizica si nervoasa, convalescenta, crescand rezistenta organismului.

Mod de administrare.

- Adulti: 1 comprimat/zi

- Copii: se va administra la recomandarea medicului de familie sau a medicului cu specialitatea pediatrie.

2. Eurovita Concentrat de Omega3 (30 capsule moi)

Eurovita Concentrat de Omega 3 întăreşte sistemului cardiovascular şi ajută la menţinerea nivelului optim de colesterol şi trigliceride din sânge.

Indicatii. Eurovita Concentrat de Omega 3 este util in:

- scaderea colesterolului si a trigliceridelor din sange;

- buna functionare a sistemului cardiovascular;

- stimularea circulatiei sanguine;

- buna functionare a sistemului nervos;

- scaderea raspunsului inflamator;

Capsulele contin ulei de somon si vitamina E. Fara zahar, indulcitori, conservanti, gluten.

Mod de administrare. Doza zilnica recomandata: 1 capsula moale, administrata cu o cantitate suficienta de apa (cca 1/2 pahar).

Producator:

GlaxoSmithKline

Glaxosmithkline Eurovita Multivital A-z + Eurovita Concentrat De Omega3 (1 + 1 Gratis) <p><b>GlaxoSmithKline EUROVITA MULTIVITAL A-Z + EUROVITA CONCENTRAT DE OMEGA3 (1 + 1 GRATIS)</b></p> <p><b>1. Eurovita Multivital A-Z (42 comprimate cu eliberare prelungita)</b></p> <p>Este un complex optim de vitamine şi minerale cu Ginkgo şi Luteină, care te ajută să ai mai multă vitalitate şi energie. Acest produs este primul complex cu eliberare prelungită din gama Eurovita.</p> <p>Starile carentiale pot avea diverse cauze, astfel:</p> <p>- consum crescut in perioada de sarcina si alaptare;</p> <p>- perioada de crestere la copii;</p> <p>- alimentatie deficitara sau restrictiva;</p> <p>- efort fizic la sportivi sau la cei care efectueaza munci fizice in conditii grele;</p> <p>- anemii de diverse etiologii.</p> <p><b>Indicatii</b>. Supliment alimentar util in carente de vitamine si minerale ce pot sa apara la copii si adulti datorita unei alimentatii necorespunzatoare. Antioxidantii: vitamina C, vitamina E, seleniu, mangan, cupru, neutralizeaza radicalii liberi, stimuleaza imunitatea organismului si respiratia celulara. Cele 31 de vitamine si minerale contribuie la functionarea normala a organismului, actionand in stari de oboseala, epuizare fizica si nervoasa, convalescenta, crescand rezistenta organismului.</p> <p><b>Mod de administrare</b>.</p> <p>- Adulti: 1 comprimat/zi</p> <p>- Copii: se va administra la recomandarea medicului de familie sau a medicului cu specialitatea pediatrie.</p> <p><b>2. Eurovita Concentrat de Omega3 (30 capsule moi)</b></p> <p>Eurovita Concentrat de Omega 3 întăreşte sistemului cardiovascular şi ajută la menţinerea nivelului optim de colesterol şi trigliceride din sânge.</p> <p>Indicatii. Eurovita Concentrat de Omega 3 este util in:</p> <p>- scaderea colesterolului si a trigliceridelor din sange;</p> <p>- buna functionare a sistemului cardiovascular;</p> <p>- stimularea circulatiei sanguine;</p> <p>- buna functionare a sistemului nervos;</p> <p>- scaderea raspunsului inflamator;</p> <p>Capsulele contin ulei de somon si vitamina E. Fara zahar, indulcitori, conservanti, gluten.</p> <p><b>Mod de administrare</b>. Doza zilnica recomandata: 1 capsula moale, administrata cu o cantitate suficienta de apa (cca 1/2 pahar).</p><b>Producator:</b> <p>GlaxoSmithKline </p>
26,86 lei
>