Eurovita Osteo Vitactiv Forte Efervescent (1+1, 50% reducere din al doilea produs)

Pret redus
Eurovita Osteo Vitactiv Forte Efervescent (1+1, 50% reducere din al doilea produs)

Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 3 puncte de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 3 puncte care poate/pot fi schimbat(e) într-un cupon de 0,60 lei.


Reduce cu pana la 29% riscul fracturilor de sold cauzate de scaderea densitatii osoase-dovedit clinic

Mai multe detalii

Pret redus -11.81%

32,78 lei

in loc de 37,17 lei

Produs indisponibil

Eurovita Osteo Vitactiv Forte Efervescent (1+1, 50% reducere din al doilea produs)

 

Eurovita Osteo Activ Forte

EuroVita Osteo Vitactiv Forte Efervescent reduce cu pana la 29% riscul fracturilor de sold cauzate de scaderea densitatii osoase-dovedit clinic.

 

Indicatii.

EuroVita Osteo Vitactiv Forte Efervescent este foarte util:

-in cresterea densitatii osoase si mentinerea mobilitatii

-in carentele de calciu si vitamina D care pot sa apara la adulti datorita inaintarii in varsta, unei alimentatii necorespunzatoare, dietelor, efortului fizic si intelectual crescut sau fumatului

-la copii in perioada de crestere pentru formarea si fortificarea oaselor si a dintilor

-in cazul in care oasele devin fragile si tind sa se fractureze usor.

 

Mod de administrare. Calea de administrare: orala. Doza recomandata zilnic este de 1 comprimat efervescent/zi, dizolvat intr-un pahar cu apa (200ml).

 

Prezentare: 2 cutii a cate 20 de comprimate efervescente

Producator: GlaxoSmithKline

Eurovita Osteo Vitactiv Forte Efervescent (1+1, 50% reducere din al doilea produs) <p><strong>Eurovita Osteo Vitactiv Forte Efervescent (1+1, 50% reducere din al doilea produs)</strong></p> <p> </p> <p><strong>Eurovita Osteo Activ Forte</strong></p> <p><strong>EuroVita Osteo Vitactiv Forte Efervescent</strong> reduce cu pana la 29% riscul fracturilor de sold cauzate de scaderea densitatii osoase-dovedit clinic.</p> <p> </p> <p><strong>Indicatii</strong>.</p> <p><strong>EuroVita Osteo Vitactiv Forte Efervescent</strong> este foarte util:</p> <p>-in cresterea densitatii osoase si mentinerea mobilitatii</p> <p>-in carentele de calciu si vitamina D care pot sa apara la adulti datorita inaintarii in varsta, unei alimentatii necorespunzatoare, dietelor, efortului fizic si intelectual crescut sau fumatului</p> <p>-la copii in perioada de crestere pentru formarea si fortificarea oaselor si a dintilor</p> <p>-in cazul in care oasele devin fragile si tind sa se fractureze usor.</p> <p> </p> <p><strong>Mod de administrare</strong>. Calea de administrare: orala. Doza recomandata zilnic este de 1 comprimat efervescent/zi, dizolvat intr-un pahar cu apa (200ml).</p> <p> </p> <p><strong>Prezentare:</strong> 2 cutii a cate 20 de comprimate efervescente</p> <p><strong>Producator: </strong><span style="font-family: Arial; font-size: 12px; font-style: normal;">GlaxoSmithKline</span></p>
29,97 lei
>