Alpifresh Crema Grasa Emolienta Cu Extract De Galbenele + Vitamina E (250 Ml)

Pret redus
Alpifresh Crema Grasa Emolienta Cu Extract De Galbenele + Vitamina E (250 Ml)

Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 1 punct de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 1 punct care poate/pot fi schimbat(e) într-un cupon de 0,20 lei.


Arsuri, iritatii, degeraturi

Mai multe detalii

Pret redus -11.81%

10,26 lei

in loc de 11,64 lei

Disponibilitate: 1

6 produse in stoc

ALPIFRESH CREMA GRASA EMOLIENTA CU EXTRACT DE GALBENELE + VITAMINA E (250 ml)

Ceama grasa emolienta de la AlpiFresh cu extract de galbenele va protejeaza si ingrijeste pielea. Ingrediente precum vitamina E cresc capacitatea de rezistenta a pieli si o hidrateaza. Ideala pentru utilizarea la locul de munca si in timpul liber pentru masaj, ingrijirea picioarelor , protectie impotriva frigului si dupa expunerea la soare. Ideala pentru copii si varstnici.

Indicatii.

- Arsuri

- Iritatii

- Degeraturi

Mod de utilizare. Se aplica de mai multe ori pe zi pe pielea atacata, uscata, aspra si descuamata.

Alpifresh Crema Grasa Emolienta Cu Extract De Galbenele + Vitamina E (250 Ml) <p><strong>ALPIFRESH CREMA GRASA EMOLIENTA CU EXTRACT DE GALBENELE + VITAMINA E (250 ml)</strong></p> <p>Ceama grasa emolienta de la AlpiFresh cu extract de galbenele va protejeaza si ingrijeste pielea. Ingrediente precum vitamina E cresc capacitatea de rezistenta a pieli si o hidrateaza. Ideala pentru utilizarea la locul de munca si in timpul liber pentru masaj, ingrijirea picioarelor , protectie impotriva frigului si dupa expunerea la soare. Ideala pentru copii si varstnici.</p> <p><strong>Indicatii</strong>.</p> <p>- Arsuri</p> <p>- Iritatii</p> <p>- Degeraturi</p> <p><strong>Mod de utilizare</strong>. Se aplica de mai multe ori pe zi pe pielea atacata, uscata, aspra si descuamata.</p>
9,39 lei
>