Eucerin Tratament Anti-rid Intensiv

Pret redus
Eucerin Tratament Anti-rid Intensiv

Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 10 puncte de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 10 puncte care poate/pot fi schimbat(e) într-un cupon de 2,00 lei.


Conceput astfel incat sa patrunda rapid si usor in straturile profunde ale pielii

Mai multe detalii

Pret redus -11.81%

103,47 lei

in loc de 117,32 lei

Produs indisponibil

EUCERIN TRATAMENT ANTI-RID INTENSIV

1. EUCERIN HYALURON FILLER CONCENTRAT (6 fiole x 5 ml)

Recomandat pentru a perfectiona efectele ingrijirii zilnice anti-rid. Actiune profunda imediata: textura usoara care se absoarbe rapid. Concentratul este conceput astfel incat sa patrunda rapid si usor in straturile profunde ale pielii.

Indicatii.

- efect maxim de umplere a ridurilor

- formula cu un continut ridicat de Acid Hialuronic si Saponina reface volumul pileii si umple riduirle din interior, actiunea sa fiind imediata, iar rezultatele pe termen lung

- reducerea vizibila chiar si a ridurilor profunde

- compatibilitate foarte buna la nivelul tenului.

Mod de administrare. Folositi de 2 ori pe zi inaintea ingrijirii anti-rid. O fiola este sufiecienta pentru o saptamana de utilizare a Concentratului. Evitati contactul cu ochii.

2. EUCERIN DERMATOCLEAN DEMACHIANT PENTRU OCHI CADOU (125 ml)

Formula bifazica extrem de delicate pentru toate tipurile de ten, pentru ochi sensibili si pentru machiajul rezistent la apa.

Mod de utilizare. Agitati bine inainte de folosire.

Curatati delicat machiajul de la ochi cu ajutorul unei dischete demachiante din interior catre exterior. Testat dermatologic si oftalmologic. Recomandat si pentru persoanele care poarta lentile de contact.

Producator:

Eucerin Beyersdorf AG Germania

Eucerin Tratament Anti-rid Intensiv <p><strong>EUCERIN TRATAMENT ANTI-RID INTENSIV</strong></p> <p><strong>1. EUCERIN HYALURON FILLER CONCENTRAT (6 fiole x 5 ml)</strong></p> <p>Recomandat pentru a perfectiona efectele ingrijirii zilnice anti-rid. Actiune profunda imediata: textura usoara care se absoarbe rapid. Concentratul este conceput astfel incat sa patrunda rapid si usor in straturile profunde ale pielii.</p> <p><strong>Indicatii</strong>.</p> <p>- efect maxim de umplere a ridurilor</p> <p>- formula cu un continut ridicat de Acid Hialuronic si Saponina reface volumul pileii si umple riduirle din interior, actiunea sa fiind imediata, iar rezultatele pe termen lung</p> <p>- reducerea vizibila chiar si a ridurilor profunde</p> <p>- compatibilitate foarte buna la nivelul tenului.</p> <p><strong>Mod de administrare</strong>. Folositi de 2 ori pe zi inaintea ingrijirii anti-rid. O fiola este sufiecienta pentru o saptamana de utilizare a Concentratului. Evitati contactul cu ochii.</p> <p><strong>2. EUCERIN DERMATOCLEAN DEMACHIANT PENTRU OCHI CADOU (125 ml)</strong></p> <p>Formula bifazica extrem de delicate pentru toate tipurile de ten, pentru ochi sensibili si pentru machiajul rezistent la apa.</p> <p><strong>Mod de utilizare</strong>. Agitati bine inainte de folosire.</p> <p>Curatati delicat machiajul de la ochi cu ajutorul unei dischete demachiante din interior catre exterior. Testat dermatologic si oftalmologic. Recomandat si pentru persoanele care poarta lentile de contact.</p> <p><strong>Producator:</strong></p> <p>Eucerin Beyersdorf AG Germania</p>
94,62 lei
>