Eucerin Program De Intinerire Cu Acid Hyaluronic

Pret redus
Eucerin Program De Intinerire Cu Acid Hyaluronic

Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 12 puncte de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 12 puncte care poate/pot fi schimbat(e) într-un cupon de 2,40 lei.


Amelioreaza vizibil ridurile reactivând productia de Acid Hyaluronic, propriu pielii si asigura o hidratare de durata

Mai multe detalii

Pret redus -11.81%

127,77 lei

in loc de 144,88 lei

Produs indisponibil

EUCERIN PROGRAM DE INTINERIRE CU ACID HYALURONIC

Eucerin® Hyaluron-Filler este una dintre cele mai apreciate game anti-rid si este creata pentru a ajuta pielea sa se regenereaze din interior spre exterior. Formula unica a gamei amelioreaza vizibil ridurile reactivând productia de Acid Hyaluronic, propriu pielii si asigura o hidratare de durata.

1. EUCERIN HYALURON FILLER CREMA DE ZI (50 ml)

Imbatranirea reduce productia de acid hyaluronic in piele, aceasta fiind principala cauza pentru aparitia ridurilor. S-a demonstrat stiintific ca Eucerin Hyaluron creste productia de acid hyaluronic a pielii cu pana la 256%. Combinatia intre acidul hyaluronic si saponina obtinuta din seminte de soia face ca aceasta crema sa fie revolutionara in protectia antirid. Studiile clinice si dermatologice efectuate au demonstrat o mare eficacitate a acestei creme si o compatibilitate perfecta cu pielea fetei.

Crema de zi este o excelenta baza de machiaj, iar protectia UV ajuta la prevenirea imbatrânirii premature datorate expunerii solare.

Indicatii.

- efect vizibil instantaneu: acidul hialuronic restabileste instant volumul pielii si reduce ridurile;

- efectul de ‘umplere’ a ridurilor actioneaza din interior: saponina glicozida bioactiva stimuleaza sinteza acidului hialuronic in straturile profunde ale pielii;

- tesutul conector lasat de sub riduri este reumplut;

- ridurile, chiar si cele mai adanci, sunt ridicate din interior.

2. EUCERIN HYALURON FILLER CREMA DE NOAPTE CADOU(50 ml)

Indicatii. Crema de noapte reface pielea pe durata noptii.

3. EUCERIN DERMATOCLEAN LAPTE DEMAHIANT (200 ml)

Revitalizeaza si tonifica tenul in timp ce il curata cu delicatete, il calmeaza si il hidrateaza. Contine un complex eficient de curatare foarte delicata si agenti derivati din natura cu rol de hidratare si tonifiere a tenului.

Indicatii.

- Tenul este curatat, revigorat si radiant.

- Pielea poate sa respire mai bine si este pregatita pentru aplicarea cremei.

Mod de utilizare. Aplicati dimineata si seara, cu o discheta demachianta. Completeaza programul de ingrijire cu lotiunea tonica delicata, potrivita pentru orice tip de ten.

Producator:

Eucerin Beyersdorf AG Germania

Eucerin Program De Intinerire Cu Acid Hyaluronic <p><strong>EUCERIN PROGRAM DE INTINERIRE CU ACID HYALURONIC</strong></p> <p>Eucerin® Hyaluron-Filler este una dintre cele mai apreciate game anti-rid si este creata pentru a ajuta pielea sa se regenereaze din interior spre exterior. Formula unica a gamei amelioreaza vizibil ridurile reactivând productia de Acid Hyaluronic, propriu pielii si asigura o hidratare de durata.</p> <p><strong>1. EUCERIN HYALURON FILLER CREMA DE ZI (50 ml)</strong></p> <p>Imbatranirea reduce productia de acid hyaluronic in piele, aceasta fiind principala cauza pentru aparitia ridurilor. S-a demonstrat stiintific ca Eucerin Hyaluron creste productia de acid hyaluronic a pielii cu pana la 256%. Combinatia intre acidul hyaluronic si saponina obtinuta din seminte de soia face ca aceasta crema sa fie revolutionara in protectia antirid. Studiile clinice si dermatologice efectuate au demonstrat o mare eficacitate a acestei creme si o compatibilitate perfecta cu pielea fetei.</p> <p>Crema de zi este o excelenta baza de machiaj, iar protectia UV ajuta la prevenirea imbatrânirii premature datorate expunerii solare.</p> <p><strong>Indicatii</strong>.</p> <p>- efect vizibil instantaneu: acidul hialuronic restabileste instant volumul pielii si reduce ridurile;</p> <p>- efectul de ‘umplere’ a ridurilor actioneaza din interior: saponina glicozida bioactiva stimuleaza sinteza acidului hialuronic in straturile profunde ale pielii;</p> <p>- tesutul conector lasat de sub riduri este reumplut;</p> <p>- ridurile, chiar si cele mai adanci, sunt ridicate din interior.</p> <p><strong>2. EUCERIN HYALURON FILLER CREMA DE NOAPTE CADOU(50 ml)</strong></p> <p><strong>Indicatii</strong>. Crema de noapte reface pielea pe durata noptii.</p> <p><strong>3. EUCERIN DERMATOCLEAN LAPTE DEMAHIANT (200 ml)</strong></p> <p>Revitalizeaza si tonifica tenul in timp ce il curata cu delicatete, il calmeaza si il hidrateaza. Contine un complex eficient de curatare foarte delicata si agenti derivati din natura cu rol de hidratare si tonifiere a tenului.</p> <p><strong>Indicatii</strong>.</p> <p>- Tenul este curatat, revigorat si radiant.</p> <p>- Pielea poate sa respire mai bine si este pregatita pentru aplicarea cremei.</p> <p><strong>Mod de utilizare</strong>. Aplicati dimineata si seara, cu o discheta demachianta. Completeaza programul de ingrijire cu lotiunea tonica delicata, potrivita pentru orice tip de ten.</p> <p><strong>Producator:</strong></p> <p>Eucerin Beyersdorf AG Germania</p>
116,84 lei
>