Eucerin Solutia Anti-rid Pentru Tenul Sensibil

Pret redus
Eucerin Solutia Anti-rid Pentru Tenul Sensibil

Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 11 puncte de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 11 puncte care poate/pot fi schimbat(e) într-un cupon de 2,20 lei.


Contracareaza direct activitatea celulara redusa, una dintre cauzele cele mai importante ale formării ridurilor

Mai multe detalii

Pret redus -11.81%

111,80 lei

in loc de 126,77 lei

Produs indisponibil

EUCERIN SOLUTIA ANTI-RID PENTRU TENUL SENSIBIL

1. EUCERIN Q10 ACTIV CREMA DE ZI (50 ml)

Crema de zi Q10 Active contracareaza direct activitatea celulara redusa, una dintre cauzele cele mai importante ale formării ridurilor. In numai 5 saptamani, printr-o utilizare regulata, profunzimea ridurilor este redusa in mod vizibil. In plus, coenzima Q10 protejeaza pielea impotriva radicalilor liberi si a stresului oxidativ, ce au un efect daunator asupra pielii. Pielea dumneavoastra este sensibil mai neteda, vizibil mai ferma, si beneficiaza de o ingrijire intensiva.

Produsul este ideal ca baza de machiaj si nu contine parfum, coloranti sau alcool.

Indicatii. Crema nutritiva anti-rid pentru pielea sensibila:

- reduce ridurile si liniile fine in 5 saptamani;

- protejeaza pielea de imbatranirea premature;

- textura bogata, creata special pentru pielea uscata.

2. EUCERIN Q10 ACTIV CREMA DE NOAPTE CADOU (50 ml)

Crema de noapte Eucerin Q10 actioneaza foarte bine in timpul somnului reumpland ridurile. Este indicata pentru pielea sensibila.

Produsul nu contine parfum, coloranti sau alcool.

Indicatii.

- reduce ridurile si liniile fine in 5 saptamani;

- sprijina regenerarea naturala a celulelor pielii.

3. EUCERIN DERMATOCLEAN LOTIUNE MICELARA 3 IN 1 (200 ml)

Pentru gama DermatoCean experţii de la Eucerin au selectat exclusiv cele mai bune ingrediente, cu acţiune dovedită clinic. În centrul noii formule se află o combinaţie nouă, inovatoare de agenţi de curăţare şi de îngrijire a pielii, care asigură un ten ce străluceşte de sănătate: Complexul delicat APG (Alkylpolyglucoside) împiedică impurităţile să se adune şi să formeze o peliculă pe faţa ta, disipându-le.

Este un produs de curatare foarte practic pentru ten, pentru inlaturarea machiajului din zona ochilor si lotiune tonica toate intr-un singur produs. Recomandat pentru toate tipurile de ten.

Contine un complex eficient de curatare foarte delicata si agenti derivati din natura cu rol de hidratare.

Indicatii.

- Tenul este vizibil mai curat, luminos si revigorat.

- Pielea poate sa respire mai bine si este pregatita pentru aplicarea cremei.

Mod de utilizare. Aplicati dimineata si seara cu o discheta demachianta pe fata, gat si decolteu.

Producator:

Eucerin Beyersdorf AG Germania

Eucerin Solutia Anti-rid Pentru Tenul Sensibil <p><strong>EUCERIN SOLUTIA ANTI-RID PENTRU TENUL SENSIBIL</strong></p> <p><strong>1. EUCERIN Q10 ACTIV CREMA DE ZI (50 ml)</strong></p> <p>Crema de zi Q10 Active contracareaza direct activitatea celulara redusa, una dintre cauzele cele mai importante ale formării ridurilor. In numai 5 saptamani, printr-o utilizare regulata, profunzimea ridurilor este redusa in mod vizibil. In plus, coenzima Q10 protejeaza pielea impotriva radicalilor liberi si a stresului oxidativ, ce au un efect daunator asupra pielii. Pielea dumneavoastra este sensibil mai neteda, vizibil mai ferma, si beneficiaza de o ingrijire intensiva.</p> <p>Produsul este ideal ca baza de machiaj si nu contine parfum, coloranti sau alcool.</p> <p><strong>Indicatii</strong>. Crema nutritiva anti-rid pentru pielea sensibila:</p> <p>- reduce ridurile si liniile fine in 5 saptamani;</p> <p>- protejeaza pielea de imbatranirea premature;</p> <p>- textura bogata, creata special pentru pielea uscata.</p> <p><strong>2. EUCERIN Q10 ACTIV CREMA DE NOAPTE CADOU (50 ml)</strong></p> <p>Crema de noapte Eucerin Q10 actioneaza foarte bine in timpul somnului reumpland ridurile. Este indicata pentru pielea sensibila.</p> <p>Produsul nu contine parfum, coloranti sau alcool.</p> <p><strong>Indicatii</strong>.</p> <p>- reduce ridurile si liniile fine in 5 saptamani;</p> <p>- sprijina regenerarea naturala a celulelor pielii.</p> <p><strong>3. EUCERIN DERMATOCLEAN LOTIUNE MICELARA 3 IN 1 (200 ml)</strong></p> <p>Pentru gama DermatoCean experţii de la Eucerin au selectat exclusiv cele mai bune ingrediente, cu acţiune dovedită clinic. În centrul noii formule se află o combinaţie nouă, inovatoare de agenţi de curăţare şi de îngrijire a pielii, care asigură un ten ce străluceşte de sănătate: Complexul delicat APG (Alkylpolyglucoside) împiedică impurităţile să se adune şi să formeze o peliculă pe faţa ta, disipându-le.</p> <p>Este un produs de curatare foarte practic pentru ten, pentru inlaturarea machiajului din zona ochilor si lotiune tonica toate intr-un singur produs. Recomandat pentru toate tipurile de ten.</p> <p>Contine un complex eficient de curatare foarte delicata si agenti derivati din natura cu rol de hidratare.</p> <p><strong>Indicatii</strong>.</p> <p>- Tenul este vizibil mai curat, luminos si revigorat.</p> <p>- Pielea poate sa respire mai bine si este pregatita pentru aplicarea cremei.</p> <p><strong>Mod de utilizare</strong>. Aplicati dimineata si seara cu o discheta demachianta pe fata, gat si decolteu.</p> <p><strong>Producator:</strong></p> <p>Eucerin Beyersdorf AG Germania</p>
102,24 lei
>