Eucerin Hyal-urea Crema De Zi Anti-rid Pentru Ten Uscat (50 Ml)

Pret redus
Eucerin Hyal-urea Crema De Zi Anti-rid Pentru Ten Uscat (50 Ml)

Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 8 puncte de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 8 puncte care poate/pot fi schimbat(e) într-un cupon de 1,60 lei.


Trateaza problema tenului uscat si a primelor riduri

Mai multe detalii

Pret redus -11.81%

83,33 lei

in loc de 94,49 lei

Produs indisponibil

EUCERIN HYAL-UREA CREMA DE ZI ANTI-RID PENTRU TEN USCAT (50 ml)

Chiar daca un ten uscat nu se confrunta prea des cu problema cosurilor, intampina la randul lui o serie de neajunsuri. Poate ca cel mai mare dintre acestea este dat de problema ridurilor timpurii. Persoanele care au un ten uscat si nu trateaza aceasta problema corespunzator, se vor confrunta cu aparitia primelor riduri chiar inainte de varsta de 30 de ani. Pe masura inaintarii in varsta, acestea nu fac decat sa se accentueze intr-un ritm accelerat.

De aceea, Eucerin a introdus pe piata un nou produis inovator, menit sa trateze inca din fasa problema tenului uscat si a primelor riduri. Combinatia speciala intre Urea5% si Acid Hyaluronic ofera simultan hidratare intensa si reducerea ridurilor.Dispare si aspectul de contur deshidratat al fetei.Filtre inalte de protectie UVA protejeaza pielea de efectele imbatranirii.Textura fina a cremei lasa o senzatie placuta asupra pielii.

Gama este destinata femeilor cu ten uscat, cu varste cuprinse intre 30 si 60 de ani. Toate produsele sunt testate dermatologic pe pielea uscata si foarte uscata, iar formula nu contine parfum sau coloranti pentru a evita aparitia iritatiilor.

Indicatii.

- Pentru ingrijirea zilnica a tenului uscat si foarte uscat, ale carui linii de contur sunt predispuse deshidratarii si ridurilor.

- Folosit si ca baza de machiaj.

- Recomandat ca si adjuvant in tratamentul dermatitei atopice si psoriazisului.

Rezultate: pielea este protejata si hidratata pe termen lung.Tenul devine neted,detensionat si mai ferm.

Fara parfum si fara coloranti pentru a diminua riscurile aparitiei iritatiilor.

Mod de utilizare. Aplicati Hyal-Urea de zi pe fata, gat si decolteu dupa ce ati curatat in prealabil pielea. Pentru rezultate optime, folositi Eucerin Hyal-Urea de noapte si de ochi.

Producator:

Eucerin Beyersdorf AG Germania

Eucerin Hyal-urea Crema De Zi Anti-rid Pentru Ten Uscat (50 Ml) <p><strong>EUCERIN HYAL-UREA CREMA DE ZI ANTI-RID PENTRU TEN USCAT (50 ml)</strong></p> <p>Chiar daca un ten uscat nu se confrunta prea des cu problema cosurilor, intampina la randul lui o serie de neajunsuri. Poate ca cel mai mare dintre acestea este dat de problema ridurilor timpurii. Persoanele care au un ten uscat si nu trateaza aceasta problema corespunzator, se vor confrunta cu aparitia primelor riduri chiar inainte de varsta de 30 de ani. Pe masura inaintarii in varsta, acestea nu fac decat sa se accentueze intr-un ritm accelerat.</p> <p>De aceea, Eucerin a introdus pe piata un nou produis inovator, menit sa trateze inca din fasa problema tenului uscat si a primelor riduri. Combinatia speciala intre Urea5% si Acid Hyaluronic ofera simultan hidratare intensa si reducerea ridurilor.Dispare si aspectul de contur deshidratat al fetei.Filtre inalte de protectie UVA protejeaza pielea de efectele imbatranirii.Textura fina a cremei lasa o senzatie placuta asupra pielii.</p> <p>Gama este destinata femeilor cu ten uscat, cu varste cuprinse intre 30 si 60 de ani. Toate produsele sunt testate dermatologic pe pielea uscata si foarte uscata, iar formula nu contine parfum sau coloranti pentru a evita aparitia iritatiilor.</p> <p><strong>Indicatii</strong>.</p> <p>- Pentru ingrijirea zilnica a tenului uscat si foarte uscat, ale carui linii de contur sunt predispuse deshidratarii si ridurilor.</p> <p>- Folosit si ca baza de machiaj.</p> <p>- Recomandat ca si adjuvant in tratamentul dermatitei atopice si psoriazisului.</p> <p>Rezultate: pielea este protejata si hidratata pe termen lung.Tenul devine neted,detensionat si mai ferm.</p> <p>Fara parfum si fara coloranti pentru a diminua riscurile aparitiei iritatiilor.</p> <p><strong>Mod de utilizare</strong>. Aplicati Hyal-Urea de zi pe fata, gat si decolteu dupa ce ati curatat in prealabil pielea. Pentru rezultate optime, folositi Eucerin Hyal-Urea de noapte si de ochi.</p> <p><strong>Producator:</strong></p> <p>Eucerin Beyersdorf AG Germania</p>
76,20 lei
>