Reckitt Benckiser Veet Benzi De Ceara Rece Pentru Piele Normala (12 Benzi)

Pret redus
Reckitt Benckiser Veet Benzi De Ceara Rece Pentru Piele Normala (12 Benzi)

Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 1 punct de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 1 punct care poate/pot fi schimbat(e) într-un cupon de 0,20 lei.


RECKITT BENCKISER VEET BENZI DE CEARA RECE PENTRU PIELE NORMALA (12 benzi)

Mai multe detalii

Pret redus -11.81%

18,94 lei

in loc de 21,48 lei

Produs indisponibil

RECKITT BENCKISER VEET BENZI DE CEARA RECE PENTRU PIELE NORMALA (12 benzi)

Bucura-te de noua solutie, simplu de utilizat, pentru piele neteda si sexy! VeetBenzi de ceara rece iti lasa pielea neteda mai mult timp intre epilari! Nu ar putea fi mai simplu! Acum poti sa te simti intotdeauna catifelata si radianta.

Ingrediente. Unt de Shea pentru o hidratare intense.

Mod de utilizare. Incalzeste fasia de ceara in maini cateva secunde, aplica si indeparteaza. Fiecare fasie a fost aleasa cu grija pentru a te face sa te simti ingrijita!

Precautii.

Creat pentru picioare, maini, axila, zona inghinala, nu se foloseste pentru fata, cap, sani, zona perianala sau cea genitala. A nu se folosi in urmatoarele cazuri: varice, alunite, cicatrice, piele crapata, iritata, arsa de soare sau pe pielea care a avut, in trecut, reactii adverse la ceara.

Daca urmati un tratament pentru afectiuni ale pielii sau suferiti de orice boala legata de piele, consultati un medic inainte de epilarea cu ceara.

Daca sunteti in varsta sau suferiti de diabet epilarea cu ceara nu este recomandata.

Veet poate fi folosit daca sunteti insarcinata dar exista riscul ca pielea sa fie putin iritata.

Dupa epilarea cu ceara asteptati 24 de ore pana la aplicarea unui antiperspirant, a unui produs care contine parfum sau pana sa va expuneti la soare.

Inainte de fiecare folosire testati reactia pielii aplicand ceara pe o portiune redusa din zona pe care doriti sa o epilati. Daca dupa 24 de ore nu apare nicio reactie adversa puteti incepe epilarea cu ceara.

Daca nu v-ati mai epilat inainte va recomandam sa incepeti cu epilarea picioarelor. Numai dupa ce treceti de aceasta etapa puteti continua epilarea in zonele mai sensibile. In aceste zone va recomandam sa nu va epilati de mai multe ori in aceeasi zona a pielii.

Reckitt Benckiser Veet Benzi De Ceara Rece Pentru Piele Normala (12 Benzi) <p><b>RECKITT BENCKISER VEET BENZI DE CEARA RECE PENTRU PIELE NORMALA (12 benzi)</b></p> <p>Bucura-te de noua solutie, simplu de utilizat, pentru piele neteda si sexy! VeetBenzi de ceara rece iti lasa pielea neteda mai mult timp intre epilari! Nu ar putea fi mai simplu! Acum poti sa te simti intotdeauna catifelata si radianta.</p> <p><b>Ingrediente</b>. Unt de Shea pentru o hidratare intense.</p> <p><b>Mod de utilizare</b>. Incalzeste fasia de ceara in maini cateva secunde, aplica si indeparteaza. Fiecare fasie a fost aleasa cu grija pentru a te face sa te simti ingrijita!</p> <p><b>Precautii</b>.</p> <p>Creat pentru picioare, maini, axila, zona inghinala, nu se foloseste pentru fata, cap, sani, zona perianala sau cea genitala. A nu se folosi in urmatoarele cazuri: varice, alunite, cicatrice, piele crapata, iritata, arsa de soare sau pe pielea care a avut, in trecut, reactii adverse la ceara.</p> <p>Daca urmati un tratament pentru afectiuni ale pielii sau suferiti de orice boala legata de piele, consultati un medic inainte de epilarea cu ceara.</p> <p>Daca sunteti in varsta sau suferiti de diabet epilarea cu ceara nu este recomandata.</p> <p>Veet poate fi folosit daca sunteti insarcinata dar exista riscul ca pielea sa fie putin iritata.</p> <p>Dupa epilarea cu ceara asteptati 24 de ore pana la aplicarea unui antiperspirant, a unui produs care contine parfum sau pana sa va expuneti la soare.</p> <p>Inainte de fiecare folosire testati reactia pielii aplicand ceara pe o portiune redusa din zona pe care doriti sa o epilati. Daca dupa 24 de ore nu apare nicio reactie adversa puteti incepe epilarea cu ceara.</p> <p>Daca nu v-ati mai epilat inainte va recomandam sa incepeti cu epilarea picioarelor. Numai dupa ce treceti de aceasta etapa puteti continua epilarea in zonele mai sensibile. In aceste zone va recomandam sa nu va epilati de mai multe ori in aceeasi zona a pielii.</p>
17,32 lei
>