Isispharma Unitone 4 White Plus (15 Ml)

Pret redus
Isispharma Unitone 4 White Plus (15 Ml)

Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 4 puncte de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 4 puncte care poate/pot fi schimbat(e) într-un cupon de 0,80 lei.


Produsul este recomandat in tratamentul unor afectiuni precum hiperpigmentatii, lentigo actinic, senile, melasma, hiperpigmentatii in placa

Mai multe detalii

Pret redus -11.81%

42,32 lei

in loc de 47,98 lei

Produs indisponibil

Compozitie.

- ALFA-ARBUTINA 2% - inhibitor de tirozinaza

- EXTRACT de LICORICE 0.5% - inhibitor al supraproductiei de melanina

- ACID CITRIC 6% - exfoliere usoara a stratului superficial si al melaninei preformate

- ACID ASCORBIC 2% - sporeste stralucirea si luminozitatea tenului - efect de albire de durata

Indicatii. Produsul este recomandat in tratamentul unor afectiuni precum:

- Hiperpigmentatii

- Lentigo actinic, senile

- Melasma

- Hiperpigmentatii in placa

Mod de utilizare. In monoterapie sau asociat cu UNITONE 4® SPF20. In monoterapie: se aplica de una-doua ori pe zi, dimineata si/sau seara, timp de trei luni.

In asociere cu UNITONE 4® SPF20: se aplica crema UNITONE 4® SPF20 o data pe zi, dimineata, iar UNITONE 4® WHITE PLUS o data pe zi, seara, timp de trei luni, pentru obtinerea unui rezultat excelent.

Se poate folosi de asemenea ca tratament complementar, dupa interventii dermatologice: laser, crioterapie, peeling.

Isispharma Unitone 4 White Plus (15 Ml) <p><strong>Compozitie</strong>.</p> <p>- ALFA-ARBUTINA 2% - inhibitor de tirozinaza</p> <p>- EXTRACT de LICORICE 0.5% - inhibitor al supraproductiei de melanina</p> <p>- ACID CITRIC 6% - exfoliere usoara a stratului superficial si al melaninei preformate</p> <p>- ACID ASCORBIC 2% - sporeste stralucirea si luminozitatea tenului - efect de albire de durata</p> <p><strong>Indicatii</strong>. Produsul este recomandat in tratamentul unor afectiuni precum:</p> <p>- Hiperpigmentatii</p> <p>- Lentigo actinic, senile</p> <p>- Melasma</p> <p>- Hiperpigmentatii in placa</p> <p><strong>Mod de utilizare</strong>. In monoterapie sau asociat cu UNITONE 4® SPF20. In monoterapie: se aplica de una-doua ori pe zi, dimineata si/sau seara, timp de trei luni.</p> <p>In asociere cu UNITONE 4® SPF20: se aplica crema UNITONE 4® SPF20 o data pe zi, dimineata, iar UNITONE 4® WHITE PLUS o data pe zi, seara, timp de trei luni, pentru obtinerea unui rezultat excelent.</p> <p>Se poate folosi de asemenea ca tratament complementar, dupa interventii dermatologice: laser, crioterapie, peeling.</p>
38,70 lei
>