Dacia Plant Detoxicolon (240 G)

Pret redus
Dacia Plant Detoxicolon (240 G)

Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 5 puncte de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 5 puncte care poate/pot fi schimbat(e) într-un cupon de 1,00 lei.


DACIA PLANT DETOXICOLON (240 g)

Mai multe detalii

Pret redus -11.81%

50,50 lei

in loc de 57,26 lei

Produs indisponibil

DACIA PLANT DETOXICOLON (240 g)

Detoxicolon este un produs 100% natural, cu efecte intense, utilizat pentru purificarea intestinala.

Indicatii. La scurt timp dupa ingerare, în contact cu sucurile digestive apoase, fibrele vegetale din psyllium si in îsi maresc volumul, absorbind simultan toxinele din traiectul digestiv. Bolul format determina un efect blând si eficient de curatare mecanica a peretilor intestinali. Formula complexa de plante ajuta la combaterea majoritii tulburarilor intestinale, având totodata efecte de fluidificare si eliminare a depunerilor aderente de pe peretii intestinului gros (placa de mucoid), care sunt surse de intoxicare lenta pentru întregul organism.

Contraindicatii. Ocluzie intestinala, dificultati de înghitire, interventii chirurgicale recente pe intestin, afectiuni inflamatorii grave ale intestinului (colita ulceroasa, boala Crohn, rectocolita hemoragica, apendicita acuta), sarcina, alaptare, copii sub 12 ani, alergie la oricare din componentele produsului.

Deoarece produsul contine plante estrogenice, este contraindicat în afectiunile în care sunt prezente nivele crescute de hormoni estrogeni (mastopatii chistice sau nodulare, cancer de sân, cancer genital la femei).

Precautii. Produsul scade absorbtia intestinala a medicamentelor orale, motiv pentru care se recomanda administrarea acestora cu o ora înaintea ingerarii produsului Detoxicolon.

Doza recomandata si mod de administrare.

- Adulti: 2-6 lingurite pe zi (8-24 grame). Administrarea începe cu 2 lingurite de preparat pe zi în primele 3 zile ale curei. Se creste doza apoi gradat, cu câte o lingurite pe zi, pâna se ajunge la 6 lingurite pe zi.

- Copii între 12-18 ani: 1-2 lingurite pe zi (4-8 grame).

- În cazul mai rar al persoanelor cu constitutie robusta, si greutate corporala mare (peste 90 kg) daca nu apar 2-3 scaune pe zi dupa prima saptamana de cura, se poate trece la administrarea a maxim 8 lingurite (32 de grame) de preparat pe zi.

Durata unei cure cu Detoxicolon este de 3 saptamâni (21 de zile).

Pentru obtinerea unor efecte stabile în timp este importanta reluarea acestor cure de 2-4 ori pe an, la schimbarea anotimpurilor.

Atentie! Pe perioada administrarii produsului, trebuie sa se consume minim 2-2,5 litri de apa pe zi. Ingerarea unei cantitati insuficiente de lichid reduce drastic efectele detoxifiante ale produsului si poate conduce la constipatie. Pulberea nu se consuma ca atare, ci numai amestecata cu lichide, care vor ajuta bolul alimentar sa alunece lent prin esofag în timpul înghitirii (pentru a evita pericolul de înecare).

Dacia Plant Detoxicolon (240 G) <p><b>DACIA PLANT DETOXICOLON (240 g)</b></p><p> Detoxicolon este un produs 100% natural, cu efecte intense, utilizat pentru purificarea intestinala. </p> <p><b>Indicatii</b>. La scurt timp dupa ingerare, în contact cu sucurile digestive apoase, fibrele vegetale din psyllium si in îsi maresc volumul, absorbind simultan toxinele din traiectul digestiv. Bolul format determina un efect blând si eficient de curatare mecanica a peretilor intestinali. Formula complexa de plante ajuta la combaterea majoritii tulburarilor intestinale, având totodata efecte de fluidificare si eliminare a depunerilor aderente de pe peretii intestinului gros (placa de mucoid), care sunt surse de intoxicare lenta pentru întregul organism. </p> <p><b>Contraindicatii</b>. Ocluzie intestinala, dificultati de înghitire, interventii chirurgicale recente pe intestin, afectiuni inflamatorii grave ale intestinului (colita ulceroasa, boala Crohn, rectocolita hemoragica, apendicita acuta), sarcina, alaptare, copii sub 12 ani, alergie la oricare din componentele produsului. </p><p> Deoarece produsul contine plante estrogenice, este contraindicat în afectiunile în care sunt prezente nivele crescute de hormoni estrogeni (mastopatii chistice sau nodulare, cancer de sân, cancer genital la femei). </p> <p><b>Precautii</b>. Produsul scade absorbtia intestinala a medicamentelor orale, motiv pentru care se recomanda administrarea acestora cu o ora înaintea ingerarii produsului Detoxicolon. </p> <p><b>Doza recomandata si mod de administrare</b>.</p><p> - Adulti: 2-6 lingurite pe zi (8-24 grame). Administrarea începe cu 2 lingurite de preparat pe zi în primele 3 zile ale curei. Se creste doza apoi gradat, cu câte o lingurite pe zi, pâna se ajunge la 6 lingurite pe zi. </p><p> - Copii între 12-18 ani: 1-2 lingurite pe zi (4-8 grame). </p><p> - În cazul mai rar al persoanelor cu constitutie robusta, si greutate corporala mare (peste 90 kg) daca nu apar 2-3 scaune pe zi dupa prima saptamana de cura, se poate trece la administrarea a maxim 8 lingurite (32 de grame) de preparat pe zi. </p><p> Durata unei cure cu Detoxicolon este de 3 saptamâni (21 de zile). </p><p> Pentru obtinerea unor efecte stabile în timp este importanta reluarea acestor cure de 2-4 ori pe an, la schimbarea anotimpurilor. </p><p> Atentie! Pe perioada administrarii produsului, trebuie sa se consume minim 2-2,5 litri de apa pe zi. Ingerarea unei cantitati insuficiente de lichid reduce drastic efectele detoxifiante ale produsului si poate conduce la constipatie. Pulberea nu se consuma ca atare, ci numai amestecata cu lichide, care vor ajuta bolul alimentar sa alunece lent prin esofag în timpul înghitirii (pentru a evita pericolul de înecare). </p>
46,18 lei
>