Procter & Gamble Pantene Aqua Light Balsam Pentru Par (200 Ml)

Pret redus
Procter & Gamble Pantene Aqua Light Balsam Pentru Par (200 Ml)

Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 1 punct de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 1 punct care poate/pot fi schimbat(e) într-un cupon de 0,20 lei.


PROCTER & GAMBLE PANTENE AQUA LIGHT BALSAM PENTRU PAR (200 ml)

Mai multe detalii

Pret redus -11.81%

13,49 lei

in loc de 15,29 lei

Produs indisponibil

PROCTER & GAMBLE PANTENE AQUA LIGHT BALSAM PENTRU PAR (200 ml)

Ingredientele cuprinse in noua formula Pantene Pro-V Aqua Light sunt puternic solubile in apa, asigurand o clatire usoara si eficienta. In plus, structura lor permite o distributie mai buna pe suprafata firului de par, asigurand ingrijirea de care parul are nevoie.

Recomandat pentru parul fin si gras.

Indicatii. Pantene Aqua Light este solutia ideala pentru regenerarea parului fin, lipsit de vitalitate.

Rezultat: par cu aspect ingrijit, dar si plin de volum.

Mod de utilizare. Aplicati pe parul umed de la varfuri, asteptati 2 – 3 minute, apoi clatiti.

Pentru un par puternic plin de volum si usor ca un fulg, foloseste-l impreună cu masca Aqua Light.

Procter & Gamble Pantene Aqua Light Balsam Pentru Par (200 Ml) <p><b>PROCTER &amp; GAMBLE PANTENE AQUA LIGHT BALSAM PENTRU PAR (200 ml)</b></p> <p>Ingredientele cuprinse in noua formula Pantene Pro-V Aqua Light sunt puternic solubile in apa, asigurand o clatire usoara si eficienta. In plus, structura lor permite o distributie mai buna pe suprafata firului de par, asigurand ingrijirea de care parul are nevoie.</p> <p>Recomandat pentru parul fin si gras.</p> <p><b>Indicatii</b>. Pantene Aqua Light este solutia ideala pentru regenerarea parului fin, lipsit de vitalitate.</p> <p>Rezultat: par cu aspect ingrijit, dar si plin de volum.</p> <p><b>Mod de utilizare</b>. Aplicati pe parul umed de la varfuri, asteptati 2 – 3 minute, apoi clatiti.</p> <p>Pentru un par puternic plin de volum si usor ca un fulg, foloseste-l impreună cu masca Aqua Light.</p>
12,33 lei
>