Merck Femibion 1 Sarcina Sanatoasa (30 Comprimate)

Pret redus
Merck Femibion 1 Sarcina Sanatoasa (30 Comprimate)

Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 4 puncte de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 4 puncte care poate/pot fi schimbat(e) într-un cupon de 0,80 lei.


Pregateste optim organismul pentru sarcina si ajuta la dezvoltarea sanatoasa a copilului pana la sfarsitul primului trimestru de sarcina

Mai multe detalii

Pret redus -11.81%

41,39 lei

in loc de 46,93 lei

Produs indisponibil

MERK FEMIBION 1 SARCINA SANATOASA (30 comprimate)

Femibion 1 indicat de la planificarea sarcinii pana la sfarsitul primului trimestru de sarcina (saptamana a 12-a). In general, 50% din sarcini nu sunt planificate. Tubul neural al embrionului (din care se dezvolta creierul si coloana vertebrala ale copilului) se inchide intre zilele 22-28 post-conceptie, perioada in care majoritatea femeilor nici nu stiu ca sunt gravide.

Pentru asigurarea unei sarcini sanatoase si protectia optima a copilului – in special prevenirea defectelor de inchidere a tubului neural, specialistii recomanda suplimentarea crescuta cu acid folic si folati la femeile care isi planifica o sarcina, cu cel putin o luna inainte de conceptie, si a celor care sunt in primul trimestru de sarcina, deoarece chiar si in cazul unei diete echilibrate, aportul este deseori insuficient pentru asigurarea necesitatilor crescute din aceasta perioada.

Indicati.

- Este o combinatie de 0,4 mg acid folic cu o cantitate echivalenta de Metafolin in scopul de a asigura aportul optim inca de la inceputul sarcinii de acid folic/folati chiar si pentru femeile care nu pot metaboliza acidul folic la nivel optim.

- Femibion sarcina sanatoasa 1 contine in plus 9 vitamine esentiale si iod in scopul de a asigura nivelul optim si necesitatile crescute , inca de la inceputul sarcinii.

- Femibion sarcina sanatoasa 1 pregateste optim organismul pentru sarcina si ajuta la dezvoltarea sanatoasa a copilului pana la sfarsitul primului trimestru de sarcina.

Mod de administrare. 1 comprimat /zi, in timpul mesei.

Merck Femibion 1 Sarcina Sanatoasa (30 Comprimate) <p><b>MERK FEMIBION 1 SARCINA SANATOASA (30 comprimate)</b></p> <p>Femibion 1 indicat de la planificarea sarcinii pana la sfarsitul primului trimestru de sarcina (saptamana a 12-a). In general, 50% din sarcini nu sunt planificate. Tubul neural al embrionului (din care se dezvolta creierul si coloana vertebrala ale copilului) se inchide intre zilele 22-28 post-conceptie, perioada in care majoritatea femeilor nici nu stiu ca sunt gravide.</p> <p>Pentru asigurarea unei sarcini sanatoase si protectia optima a copilului – in special prevenirea defectelor de inchidere a tubului neural, specialistii recomanda suplimentarea crescuta cu acid folic si folati la femeile care isi planifica o sarcina, cu cel putin o luna inainte de conceptie, si a celor care sunt in primul trimestru de sarcina, deoarece chiar si in cazul unei diete echilibrate, aportul este deseori insuficient pentru asigurarea necesitatilor crescute din aceasta perioada.</p> <p><b>Indicati</b>.</p> <p>- Este o combinatie de 0,4 mg acid folic cu o cantitate echivalenta de Metafolin in scopul de a asigura aportul optim inca de la inceputul sarcinii de acid folic/folati chiar si pentru femeile care nu pot metaboliza acidul folic la nivel optim.</p> <p>- Femibion sarcina sanatoasa 1 contine in plus 9 vitamine esentiale si iod in scopul de a asigura nivelul optim si necesitatile crescute , inca de la inceputul sarcinii.</p> <p>- Femibion sarcina sanatoasa 1 pregateste optim organismul pentru sarcina si ajuta la dezvoltarea sanatoasa a copilului pana la sfarsitul primului trimestru de sarcina.</p> <p><b>Mod de administrare</b>. 1 comprimat /zi, in timpul mesei.</p>
37,85 lei
>