Pharmaswiss Mamavit (30 Comprimate)

Pret redus
Pharmaswiss Mamavit (30 Comprimate)

Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 3 puncte de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 3 puncte care poate/pot fi schimbat(e) într-un cupon de 0,60 lei.


Supliment alimentar se administreaza in completarea mesei

Mai multe detalii

Pret redus -11.81%

37,32 lei

in loc de 42,31 lei

Produs indisponibil

Nutrientii necesari mamei si implicit bebelusului nu pot fi adusi in totalitate numai din alimentatie deoarece hrana din zilele noastre (usor de preparat) este saraca in multe elemente esentiale unei dezvoltari armonioase.

Pe langa alimentatia echilibrata, care sa contina si carne slaba si lapte, fructe si legume, medicii recomanda administrarea suplimentelor alimentare cu multivitamine si minerale. MamaVit este un supliment alimentar, ceea ce inseamna ca se administreaza in completarea mesei si nu trebuie sa inlocuiasca mesele zilnice.

Mod de administrare. Comprimatele de MamaVit se iau o data pe zi, de preferat dupa micul dejun si trebuie sa fie inghitite intregi, fara a le mesteca.

Pharmaswiss Mamavit (30 Comprimate) <p>Nutrientii necesari mamei si implicit bebelusului nu pot fi adusi in totalitate numai din alimentatie deoarece hrana din zilele noastre (usor de preparat) este saraca in multe elemente esentiale unei dezvoltari armonioase.</p> <p>Pe langa alimentatia echilibrata, care sa contina si carne slaba si lapte, fructe si legume, medicii recomanda administrarea suplimentelor alimentare cu multivitamine si minerale. MamaVit este un supliment alimentar, ceea ce inseamna ca se administreaza in completarea mesei si nu trebuie sa inlocuiasca mesele zilnice.</p> <p><b>Mod de administrare</b>. Comprimatele de MamaVit se iau o data pe zi, de preferat dupa micul dejun si trebuie sa fie inghitite intregi, fara a le mesteca.</p>
34,12 lei
>