Vichy Liftactiv Crema De Noapte (50 Ml)

Pret redus
Vichy Liftactiv Crema De Noapte (50 Ml)

Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 8 puncte de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 8 puncte care poate/pot fi schimbat(e) într-un cupon de 1,60 lei.


VICHY LIFTACTIV CREMA DE NOAPTE (50 ml)

Mai multe detalii

Pret redus -11.81%

89,40 lei

in loc de 101,37 lei

Produs indisponibil

VICHY LIFTACTIV CREMA DE NOAPTE (50 ml)

Laboratoarele Vichy au descoperit dupa 10 ani de cercetare ca Sursa Dermului este un strat al pielii foarte activ si important deoarece sub impulsul sau sunt create noi celule si noi fibre, asa numitele „molecule de tinerete”.

Un zahar care se gaseste natural in anumite plante braziliene, ramnoza, este capabil sa reactiveze Sursa Dermului, avand o puternica actiune antirid. Vichy il extrage in forma sa ultra-pura, utilizand un proces de hidroliza care ii pastreaza originea naturala si ia doar cea mai activa parte din molecula pentru a o livra la puterea ei maxima.

Ramnoza este recunoscuta in farmacologie pentru proprietatile sale calmante. Este 100% buna pentru piele si nu duce la glicatie.

Indicatii. Astfel, noua formula Liftactiv, cu tehnologie Sursa Dermului, bazata pe ramnoza, are o puternica actiune antirid pe cele 5 tipuri principale de riduri de pe fata si gat.

Rezultate:

- Eficacitate antirid și fermitate pentru un efect lifting durabil.

- Acționează eficient asupra celor 5 tipuri de riduri principale de pe față și gât.

- Conferă fermitate pielii: 85%.

- Piele integral transformată din a 4-a zi: mai netedă, luminoasă, întinsă.

Producator:

Vichy Laboratoires

Vichy Liftactiv Crema De Noapte (50 Ml) <p><b>VICHY LIFTACTIV CREMA DE NOAPTE (50 ml)</b></p><p> Laboratoarele Vichy au descoperit dupa 10 ani de cercetare ca Sursa Dermului este un strat al pielii foarte activ si important deoarece sub impulsul sau sunt create noi celule si noi fibre, asa numitele „molecule de tinerete”. </p><p> Un zahar care se gaseste natural in anumite plante braziliene, ramnoza, este capabil sa reactiveze Sursa Dermului, avand o puternica actiune antirid. Vichy il extrage in forma sa ultra-pura, utilizand un proces de hidroliza care ii pastreaza originea naturala si ia doar cea mai activa parte din molecula pentru a o livra la puterea ei maxima. </p><p> Ramnoza este recunoscuta in farmacologie pentru proprietatile sale calmante. Este 100% buna pentru piele si nu duce la glicatie. </p> <p><b>Indicatii</b>. Astfel, noua formula Liftactiv, cu tehnologie Sursa Dermului, bazata pe ramnoza, are o puternica actiune antirid pe cele 5 tipuri principale de riduri de pe fata si gat. </p> <p><b>Rezultate</b>:</p><p> - Eficacitate antirid și fermitate pentru un efect lifting durabil. </p><p> - Acționează eficient asupra celor 5 tipuri de riduri principale de pe față și gât. </p><p> - Conferă fermitate pielii: 85%.</p><p> - Piele integral transformată din a 4-a zi: mai netedă, luminoasă, întinsă. </p> <b>Producator:</b> <p>Vichy Laboratoires</p>
81,75 lei
>