Gerovital Plant Tratament Lotiune Anti-matreata Cu Ichtiol (100 Ml)

Pret redus
Gerovital Plant Tratament Lotiune Anti-matreata Cu Ichtiol (100 Ml)

Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 2 puncte de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 2 puncte care poate/pot fi schimbat(e) într-un cupon de 0,40 lei.


Se recomanda persoanelor cu probleme ale scalpului: matreata, prurit, descuamari cauzate de seboree, etc.

Mai multe detalii

Pret redus -11.81%

20,42 lei

in loc de 23,15 lei

Disponibilitate: Stoc limitat

1 produs in stoc

GEROVITAL PLANT TRATAMENT LOTIUNE ANTI-MATREATA CU ICHTIOL (100 ml)


Indicatii.

- Vitaminele A si E – contribuie la biosinteza keratinei, imbunatatesc schimbul de oxigen la nivel celular si regenereaza parul;

- Uleiul de ricin – intareste si hraneste in profunzime firul de par;

- Datorita Ichtiolului care are proprietati antifungice si antiseptice:

  •  lotiunea restabileste echilibrul normal al scalpului si combate eficient toate problemele aferente aparitiei matretii.
  •  lotiunea intareste firul de par, confera stralucire si volum parului, stimuleaza circulatia sanguina la nivelul pielii capului.
  • lotiunea este foarte eficient in calmarea iritatiilor, pruritului si descuamarilor scalpului.

 

Mod de utilizare. Produsul este o lotiune bifazica, de aceea este nevoie s-o agiti bine pentru omogenizare, inainte de utilizare. Lotiunea se aplica la baza firului de par cu ajutorul unui tampon de vata si se lasa sa actioneza 3-4 ore. Spala pe urma cu Gerovital Plant – Sampon antimatreata cu ichtiol pentru rezultate optime.

 

Producator:

Farmec S.A.

Gerovital Plant Tratament Lotiune Anti-matreata Cu Ichtiol (100 Ml) <p><strong>GEROVITAL PLANT TRATAMENT LOTIUNE ANTI-MATREATA CU ICHTIOL (100 ml)</strong></p> <p><strong><br /></strong></p> <p><strong style="font-family: Arial; font-size: 12px; font-style: normal;">Indicatii</strong><span style="font-family: Arial; font-size: 12px; font-style: normal;">.</span></p> <p>- Vitaminele A si E – contribuie la biosinteza keratinei, imbunatatesc schimbul de oxigen la nivel celular si regenereaza parul;</p> <p>- Uleiul de ricin – intareste si hraneste in profunzime firul de par;</p> <p>- Datorita Ichtiolului care are proprietati antifungice si antiseptice:</p> <ul> <li><span style="font-family: Arial; font-size: 12px; font-style: normal;"> lotiunea restabileste echilibrul normal al scalpului si combate eficient toate problemele aferente aparitiei matretii.</span></li> <li><span style="font-family: Arial; font-size: 12px; font-style: normal;"> lotiunea intareste firul de par, confera stralucire si volum parului, stimuleaza circulatia sanguina la nivelul pielii capului.</span></li> <li><span style="font-family: Arial; font-size: 12px; font-style: normal;">lotiunea este foarte eficient in calmarea iritatiilor, pruritului si descuamarilor scalpului.</span></li> </ul> <p> </p> <p><strong>Mod de utilizare</strong>. Produsul este o lotiune bifazica, de aceea este nevoie s-o agiti bine pentru omogenizare, inainte de utilizare. Lotiunea se aplica la baza firului de par cu ajutorul unui tampon de vata si se lasa sa actioneza 3-4 ore. Spala pe urma cu Gerovital Plant – Sampon antimatreata cu ichtiol pentru rezultate optime.</p> <p> </p> <p><strong>Producator:</strong></p> <p>Farmec S.A.</p>
18,67 lei
>