Walmark Liderin (6 Tablete)

Pret redus
Walmark Liderin (6 Tablete)

Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 3 puncte de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 3 puncte care poate/pot fi schimbat(e) într-un cupon de 0,60 lei.


WALMARK LIDERIN (6 tablete)

Mai multe detalii

Pret redus -11.81%

34,72 lei

in loc de 39,37 lei

Produs indisponibil

WALMARK LIDERIN (6 tablete)

Indicatii si compozitie. Liderin indicat pentru inducerea rapida a erectiei si mentinerea erectiei in timpul actului sexual pentru o perioada mai lunga de timp.

- L-arginina - contribuie la inducerea si imbunatatirea erectiei. L-arginina este precursorul oxidului nitric, cu rol de regularizare a circulatiei sangelui, prin efectul sau asupra vaselor de sange ( relaxeaza vasele sangvine si stimuleaza circulatia, marind fluxul sangvin in intregul corp, stimuleaza producerea colagenului, asigurand astfel elasticitatea vaselor).

- Pycnogenol - contribuie la imbunatatirea microcirculatiei, crescand permeabilitatea capilarelor.

Mod de Administrare. 3 tablete, cu o ora inainte de actul sexual.

Walmark Liderin (6 Tablete) <p><b style="text-align: justify;">WALMARK LIDERIN (6 tablete)</b></p> <p class="MsoNormal" style="text-align: justify;">Indicatii si compozitie. Liderin indicat pentru inducerea rapida a erectiei si mentinerea erectiei in timpul actului sexual pentru o perioada mai lunga de timp.</p> <p class="MsoNormal" style="text-align: justify;">- L-arginina - contribuie la inducerea si imbunatatirea erectiei. L-arginina este precursorul oxidului nitric, cu rol de regularizare a circulatiei sangelui, prin efectul sau asupra vaselor de sange ( relaxeaza vasele sangvine si stimuleaza circulatia, marind fluxul sangvin in intregul corp, stimuleaza producerea colagenului, asigurand astfel elasticitatea vaselor).</p> <p class="MsoNormal" style="text-align: justify;">- Pycnogenol - contribuie la imbunatatirea microcirculatiei, crescand permeabilitatea capilarelor.</p> <p class="MsoNormal" style="text-align: justify;">Mod de Administrare. 3 tablete, cu o ora inainte de actul sexual.</p>
31,75 lei
>