Gerovital Plant Balsam Hidratant (200 Ml)

Pret redus
Gerovital Plant Balsam Hidratant (200 Ml)

Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 1 punct de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 1 punct care poate/pot fi schimbat(e) într-un cupon de 0,20 lei.


GEROVITAL PLANT BALSAM HIDRATANT (200 ml)

Mai multe detalii

Pret redus -11.81%

11,80 lei

in loc de 13,39 lei

Disponibilitate: Stoc limitat

1 produs in stoc

GEROVITAL PLANT BALSAM HIDRATANT (200 ml)

Balsamul de la Gerovital Plant este recomandat pentru toate tipurile de par. Este un balsam hidratant, cu principii active speciale care actioneaza pe toata lungimea firului de par, de la radacina pana la varf.

Indicatii si compozitie. Extractul de Floare de Colt, Aquaxylul si Complexul Herbatonic au o actiune completa ce asigura firului de par protectie impotriva stresului cotidian, activeaza circulatia sanguina la nivelul scalpului, hidrateaza si regenereaza parul.

Rezultat. Par hidratat, regenerat, plin de vitalitate.

Mod de utilizare. Se aplica după spalare, pe parul umed si se maseaza usor. Se lasa sa actioneze aproximativ 5 minute dupa care se clateste cu apa calda.

Se recomanda folosirea impreuna cu produsul Gerovital Plant – Sampon hidratant.

Producator:

Farmec S.A.

Gerovital Plant Balsam Hidratant (200 Ml) <p><b style="text-align: justify;">GEROVITAL PLANT BALSAM HIDRATANT (200 ml)</b></p> <p class="MsoNormal" style="text-align: justify; tab-stops: 4.75in;">Balsamul de la Gerovital Plant este recomandat pentru toate tipurile de par. Este un balsam hidratant, cu principii active speciale care actioneaza pe toata lungimea firului de par, de la radacina pana la varf.</p> <p class="MsoNormal" style="text-align: justify; tab-stops: 4.75in;"><b>Indicatii si compozitie</b>. Extractul de Floare de Colt, Aquaxylul si Complexul Herbatonic au o actiune completa ce asigura firului de par protectie impotriva stresului cotidian, activeaza circulatia sanguina la nivelul scalpului, hidrateaza si regenereaza parul.</p> <p class="MsoNormal" style="text-align: justify; tab-stops: 4.75in;"><b>Rezultat</b>. Par hidratat, regenerat, plin de vitalitate.</p> <p class="MsoNormal" style="text-align: justify; tab-stops: 4.75in;"><b>Mod de utilizare</b>. Se aplica după spalare, pe parul umed si se maseaza usor. Se lasa sa actioneze aproximativ 5 minute dupa care se clateste cu apa calda.</p> <p style="border-style: initial; border-color: initial;">Se recomanda folosirea impreuna cu produsul Gerovital Plant – Sampon hidratant.</p><b>Producator:</b> <p>Farmec S.A.</p>
10,80 lei
>