Hungaronatura Ulei De Avocado (50 Ml)

Pret redus
Hungaronatura Ulei De Avocado (50 Ml)

Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 1 punct de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 1 punct care poate/pot fi schimbat(e) într-un cupon de 0,20 lei.


HUNGARONATURA ULEI DE AVOCADO (50 ml)

Mai multe detalii

Pret redus -11.81%

16,67 lei

in loc de 18,90 lei

Produs indisponibil

 

HUNGARONATURA ULEI DE AVOCADO (50 ml)

Indicatii. O sursă bogată de vitamina A şi D, uleiul de avocado este uşor absorbit de piele şi hidratează în profunzime. Este folosit adesea pentru tratarea unor probleme ale pielii precum psoriazisul sau eczema, deoarece calmează senzaţia de mâncărime sau uscăciune.

Mod de utilizare.

- Se poate adăuga în creme: la 10 g de cremă (10 ml loţiune sau tonic) se adaugă 10 picături de ulei de avocado.

-  Acţionează benefic asupra pielii.

- Pentru toate tipurile de păr, cu diverse probleme de păr şi scalp: căderea părului, mătreaţă, păr tratat şi vopsit chimic, lipsit de strălucire. Puteţi folosi uleiul în stare pură, pentru a masa părul şi/sau scalpul. Înainte de spălare, masaţi 2 linguri de ulei de avocado pe păr şi scalp, cu mişcări circulare. Lăsaţi 5 minute şi spălaţi ca de obicei. Puteti face asta la fiecare spălare, chiar şi zilnic.

- Intern - fiind extrem de bogat în acid oleic mononesaturat, are acţiune benefică pentru protejarea si tonifierea sistemului cardio-vascular şi diminuarea colesterolului din sânge. Dozare. 5-10 picături /zi

Hungaronatura Ulei De Avocado (50 Ml) <p> </p> <p class="MsoNormal" style="text-align: justify; tab-stops: 4.75in;"><b>HUNGARONATURA ULEI DE AVOCADO (50 ml)</b></p> <p class="MsoNormal" style="text-align: justify; tab-stops: 4.75in;"><b>Indicatii</b>. O sursă bogată de vitamina A şi D, uleiul de avocado este uşor absorbit de piele şi hidratează în profunzime. Este folosit adesea pentru tratarea unor probleme ale pielii precum psoriazisul sau eczema, deoarece calmează senzaţia de mâncărime sau uscăciune.</p> <p class="MsoNormal" style="text-align: justify; tab-stops: 4.75in;"><b>Mod de utilizare</b>.</p> <p class="MsoNormal" style="text-align: justify; tab-stops: 4.75in;">- Se poate adăuga în creme: la 10 g de cremă (10 ml loţiune sau tonic) se adaugă 10 picături de ulei de avocado.</p> <p class="MsoNormal" style="text-align: justify; tab-stops: 4.75in;">-  Acţionează benefic asupra pielii.</p> <p class="MsoNormal" style="text-align: justify; tab-stops: 4.75in;">- Pentru toate tipurile de păr, cu diverse probleme de păr şi scalp: căderea părului, mătreaţă, păr tratat şi vopsit chimic, lipsit de strălucire. Puteţi folosi uleiul în stare pură, pentru a masa părul şi/sau scalpul. Înainte de spălare, masaţi 2 linguri de ulei de avocado pe păr şi scalp, cu mişcări circulare. Lăsaţi 5 minute şi spălaţi ca de obicei. Puteti face asta la fiecare spălare, chiar şi zilnic.</p> <p class="MsoNormal" style="text-align: justify; tab-stops: 4.75in;">- Intern - fiind extrem de bogat în acid oleic mononesaturat, are acţiune benefică pentru protejarea si tonifierea sistemului cardio-vascular şi diminuarea colesterolului din sânge. <b>Dozare</b>. 5-10 picături /zi</p>
15,24 lei
>