Hungaronatura Ulei De Macadamia (50 Ml)

Pret redus
Hungaronatura Ulei De Macadamia (50 Ml)

Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 1 punct de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 1 punct care poate/pot fi schimbat(e) într-un cupon de 0,20 lei.


HUNGARONATURA ULEI DE MACADAMIA (50 ml)

Mai multe detalii

Pret redus -11.81%

11,11 lei

in loc de 12,60 lei

Produs indisponibil

 

HUNGARONATURA ULEI DE MACADAMIA (50 ml)

Uleiul de macadamia este în special recomandat pielii fragile, în tratamentul vergeturilor, cicatricilor şi a ţesutului cutanat deteriorat, pentru tenul dezechilibrat. Are efect nutritiv şi acţionează la nivel celular pentru refacerea integrităţii pielii.

Indicatii si compozitie. Este foarte emolient, hidratant, antirid şi cu o acţiune reparatorie, este bogat în vitaminele A1, B1, B2 şi minerale, antioxidanţi, combate radicalii liberi, protejează celulele, le hrăneşte având o capacitate mare de regenerare.

Are proprietatea de a vindeca răni minore de suprafaţă ale pielii, arsurile solare.

Mod de utilizare.

- Poate fi utilizat ca mască în cazul părului fragil şi îngrijire intensivă pentru mâini uscate.

- Uleiul din nuci de macadamia este ideal pentru masaj corporal sau facial, având consistenţa asemănătoare cu sebumul uman, se absoarbe foarte rapid în piele lăsând-o fină şi catifelată.

- În uz intern este indicat pentru prevenirea bolilor cardio-vasculare. Foarte utilizat în diverse reţete de salate, dulciuri şi semipreparate culinare datorită aromei deosebite.

Dozare. 5-10 picături /zi. A se utiliza de câte ori este necesar.

Hungaronatura Ulei De Macadamia (50 Ml) <p> </p> <p class="MsoNormal" style="text-align: justify; tab-stops: 4.75in;"><strong>HUNGARONATURA ULEI DE MACADAMIA (50 ml)</strong></p> <p class="MsoNormal" style="text-align: justify; tab-stops: 4.75in;">Uleiul de macadamia este în special recomandat pielii fragile, în tratamentul vergeturilor, cicatricilor şi a ţesutului cutanat deteriorat, pentru tenul dezechilibrat. Are efect nutritiv şi acţionează la nivel celular pentru refacerea integrităţii pielii.</p> <p class="MsoNormal" style="text-align: justify; tab-stops: 4.75in;"><strong>Indicatii si compozitie</strong>. Este foarte emolient, hidratant, antirid şi cu o acţiune reparatorie, este bogat în vitaminele A1, B1, B2 şi minerale, antioxidanţi, combate radicalii liberi, protejează celulele, le hrăneşte având o capacitate mare de regenerare.</p> <p class="MsoNormal" style="text-align: justify; tab-stops: 4.75in;">Are proprietatea de a vindeca răni minore de suprafaţă ale pielii, arsurile solare.</p> <p class="MsoNormal" style="text-align: justify; tab-stops: 4.75in;"><strong>Mod de utilizare</strong>.</p> <p class="MsoNormal" style="text-align: justify; tab-stops: 4.75in;">- Poate fi utilizat ca mască în cazul părului fragil şi îngrijire intensivă pentru mâini uscate.</p> <p class="MsoNormal" style="text-align: justify; tab-stops: 4.75in;">- Uleiul din nuci de macadamia este ideal pentru masaj corporal sau facial, având consistenţa asemănătoare cu sebumul uman, se absoarbe foarte rapid în piele lăsând-o fină şi catifelată.</p> <p class="MsoNormal" style="text-align: justify; tab-stops: 4.75in;">- În uz intern este indicat pentru prevenirea bolilor cardio-vasculare. Foarte utilizat în diverse reţete de salate, dulciuri şi semipreparate culinare datorită aromei deosebite.</p> <p class="MsoNormal" style="text-align: justify; tab-stops: 4.75in;"><strong>Dozare</strong>. 5-10 picături /zi. A se utiliza de câte ori este necesar.</p>
10,16 lei
>