Hungaronatura Ulei De Argan (50 Ml)

Pret redus
Hungaronatura Ulei De Argan (50 Ml)

Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 2 puncte de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 2 puncte care poate/pot fi schimbat(e) într-un cupon de 0,40 lei.


HUNGARONATURA ULEI DE ARGAN (50 ml)

Mai multe detalii

Pret redus -11.81%

25,00 lei

in loc de 28,35 lei

Produs indisponibil

 

HUNGARONATURA ULEI DE ARGAN (50 ml)

Indicatii. Are efect de antiîmbătrânire şi reducerea ridurilor.

Mod de utilizare.

- Se poate folosi  pe gât sau în jurul ochilor sau ca un adaos în crema de noapte.

- Poate fi folosit pe piele  pentru masaj, hidratare, anti-îmbătrânire, cicatrizant.

- Pe faţă - se aplică câteva picături de ulei pe întreaga faţă şi pe gât,  se masează. Se lasă să stea 15 minute apoi se îndepărtează. Se repetă în fiecare seară înainte de a merge la culcare.

- Pentru corp - o lingură cu ulei de argan se încălzeşte în palme prin frecarea lor viguroasă, apoi se masează de jos în sus.

- Pentru femei însărcinate e foarte bun în prevenirea vergeturilor şi pentru elasticitatea pielii.

- Pentru păr - două-trei linguri cu ulei de argan (în funcţie de lungimea firului de păr) se aplică pe toată lungimea părului înainte de baie, de la rădăcină la vârf. Se masează uşor pielea capului şi se piaptănă uşor părul pentru o distribuţie omogenă a produsului. Se înveleşte părul într-un prosop fierbinte şi se lasă aşa 20 de minute. Apoi se spală părul cu şampon şi se clăteşte bine cu apă.  Se repetă de 2 - 3 ori pe lună şi părul va fi mai puternic, mai strălucitor şi mătăsos. Pentru părul uscat, se aplică o cantitate mică de ulei de argan pe vârfuri, fără a se clăti. Utilizat intern, uleiul de argan are proprietatea de a reduce colesterolul, hipertensiunea arterială şi de a îmbunătăţi funcţia hepatică.

Dozare. 5-10 picături /zi.

Hungaronatura Ulei De Argan (50 Ml) <p> </p> <p class="MsoNormal" style="text-align: justify; tab-stops: 4.75in;"><strong>HUNGARONATURA ULEI DE ARGAN (50 ml)</strong></p> <p class="MsoNormal" style="text-align: justify; tab-stops: 4.75in;"><strong>Indicatii</strong>. Are efect de antiîmbătrânire şi reducerea ridurilor.</p> <p class="MsoNormal" style="text-align: justify; tab-stops: 4.75in;"><strong>Mod de utilizare</strong>.</p> <p class="MsoNormal" style="text-align: justify; tab-stops: 4.75in;">- Se poate folosi  pe <strong>gât</strong> sau <strong>în jurul ochilor</strong> sau ca un adaos în crema de noapte.</p> <p class="MsoNormal" style="text-align: justify; tab-stops: 4.75in;">- Poate fi folosit pe <strong>piele</strong>  pentru masaj, hidratare, anti-îmbătrânire, cicatrizant.</p> <p class="MsoNormal" style="text-align: justify; tab-stops: 4.75in;">- Pe <strong>faţă</strong> - se aplică câteva picături de ulei pe întreaga faţă şi pe gât,  se masează. Se lasă să stea 15 minute apoi se îndepărtează. Se repetă în fiecare seară înainte de a merge la culcare.</p> <p class="MsoNormal" style="text-align: justify; tab-stops: 4.75in;">- Pentru <strong>corp</strong> - o lingură cu ulei de argan se încălzeşte în palme prin frecarea lor viguroasă, apoi se masează de jos în sus.</p> <p class="MsoNormal" style="text-align: justify; tab-stops: 4.75in;">- Pentru <strong>femei însărcinate</strong> e foarte bun în prevenirea vergeturilor şi pentru elasticitatea pielii.</p> <p class="MsoNormal" style="text-align: justify; tab-stops: 4.75in;">- Pentru <strong>păr</strong> - două-trei linguri cu ulei de argan (în funcţie de lungimea firului de păr) se aplică pe toată lungimea părului înainte de baie, de la rădăcină la vârf. Se masează uşor pielea capului şi se piaptănă uşor părul pentru o distribuţie omogenă a produsului. Se înveleşte părul într-un prosop fierbinte şi se lasă aşa 20 de minute. Apoi se spală părul cu şampon şi se clăteşte bine cu apă.  Se repetă de 2 - 3 ori pe lună şi părul va fi mai puternic, mai strălucitor şi mătăsos. Pentru părul uscat, se aplică o cantitate mică de ulei de argan pe vârfuri, fără a se clăti. Utilizat intern, uleiul de argan are proprietatea de a reduce colesterolul, hipertensiunea arterială şi de a îmbunătăţi funcţia hepatică.</p> <p class="MsoNormal" style="text-align: justify; tab-stops: 4.75in;"><strong>Dozare</strong>. 5-10 picături /zi.</p>
22,86 lei
>