Livrare

Transportul produselor comandate:         Comenzile primite si confirmate pana la ora 16.30 se trimit in aceeasi zi, prin metoda selectata la finalizarea comenzii. Puteti alege una dintre variantele: 

  • Ridicare din Farmacie 
  • Coletaria rapida Fancourier (livrare in 24-48 de ore)
  • Posta Romana (livrare in 48-72 de ore). 

Atentie! In cazul in care coletul nu este ridicat din oficiile postale la prima expediere, la totalul sumei de pe factura vor fi adaugate taxele de inmagazinare si o noua taxa de reexpediere. Dupa acceptarea de catre dumneavoastra a unei reexpedieri, contravaloarea facturii, plus aceste taxe suplimentare vor fi achitate de catre Dumneavoastra in avans.

De asemenea, in cazul livrarii prin Fan Courier, pretul indicat se aplica doar locatiilor aflate in aria de acoperire. Lista completa a localitatilor pentru care nu se percep kilometri suplimentari poate fi consultata pe site-ul Fan Courier.

  •         Pentru fiecare dintre optiuni si in functie de conditii exceptionale care pot sa intervina (factori de mediu etc) timpul de livrare poate varia, independent de conditiile contractiale stabilite initial cu transportatorii.

     

>