Concurs Farmacia Dulfu

Salut!

Ai de urmat trei pasi simpli pentru a te inscrie in concursul nostru:

1. Trebuie sa fii fanul paginii noastre de Facebook (Like).

2. Trebuie sa dai like la poza promotiei.

3. Trebuie sa o distribui (share) si prietenilor tai.

Miercuri 26.09.2012, extragem castigatorul. 

Succes!

 

 

 

Regulamentul concursului "Concurs online"

 

1. Organizator:

 

Concursul “Concurs online” este organizat de SC Farmacia Dulfu SRL, cu sediul pe B-dul Unirii 11A, Baia Mare, Maramures, 430271, cod fiscal RO 3359441, J24/267/1993, email office@farmaciadulfu.ro.

 

Concursul se va desfasura conform prezentului Regulament, ale carui prevederi sunt obligatorii pentru toti participantii. Regulamentul oficial in cauza este intocmit si facut public conform legislatiei aplicabile in Romania.

 

2.  Locul de desfasurare a concursului:

 

Concursul este organizat si se desfasoara pe pagina de Facebook Farmacia Dulfu – online pe www.farmaciadulfu.ro (http://www.facebook.com/farmaciadulfu). Pentru a participa la acest concurs, este necesar sa aveti cont de utilizator pe site-ul www.facebook.com, completat cu o adresa de e-mail valida si nume / prenume reale.

 

3. Perioada de desfasurare a concursului:

 

Concursul “Concurs online” se desfasoara in perioada 19.09.2012, ora 15:00 – 26.09.2012, ora 16:00 inclusiv.

 

Va fi desemnat castigator prin tragere la sorti unul dintre utilizatorii Facebook care au indeplinit conditiile descrise la punctul 4. 

Rezultatele vor fi afisate pe data de 26.09.2012 pe pagina Farmacia Dulfu – online pe www.farmaciadulfu.ro si siteul www.farmaciadulfu.ro. De asemenea, participantii castigatori vor primi un mesaj de instiintare pe Facebook din partea Farmacia Dulfu.

 

4. Inscrierea in concurs:

 

Concursul “Primul concurs online” se desfasoara pe pagina Facebook pagina Farmacia Dulfu – online pe www.farmaciadulfu.ro   Pentru a participa la concurs, participantii trebuie:

 

  •   Sa detina un cont de utilizator pe site-ul facebook.com cu nume / prenume reale;
  •   Sa fie fani ai paginii de Facebook a Farmaciei Dulfu - http://www.facebook.com/farmaciadulfu;
  •   Sa dea un Like (Imi place) si un Share (Distribuie) pozei premiului disponibila la aceasta adresa.

Prin inscrierea la concurs, participantul sau reprezentantul legal al acestuia garanteaza ca are varsta minima implinita de 18 ani si ca poate dovedi ulterior cu acte.

 

Un participant poate fi descalificat (prin optiunea de stergere a informatiilor publicate de utilizator) in orice moment daca Organizatorul observa orice fel de comportament considerat nepotrivit cu concursul si prezentul regulament. Organizatorul considera inscrierea la concurs ca o acceptare implicita a acestui regulament si considera orice date cu privire la participant adevarate si corecte.

 

In cazul descoperirii oricaror neconcordante referitoare la cele de mai sus, Organizatorul nu va considera respectiva participare valida.

 

5. Dreptul de participare:

 

Poate participa la acest concurs orice persoana fizica care are varsta minima implinita de 18 ani, indiferent de sex, nationalitate sau religie. Prin exceptie de la acestea, nu pot participa la concurs membrii echipei organizatoare, precum si sotul/sotia si rudele de gradul I si II ale acestora, precum si persoanele care nu au resedinta/domiciliul in Romania.

 

6. Desemnarea castigatorilor:

 

Va fi desemnat castigator prin tragere la sorti unul dintre utilizatorii Facebook care au indeplinit conditiile descrise la punctul 4. 

Rezultatele vor fi afisate pe data de 26.09.2012 pe pagina Farmacia Dulfu – online pe www.farmaciadulfu.ro si site-ul www.farmaciadulfu.ro. De asemenea, participantii castigatori vor primi un mesaj de instiintare pe Facebook din partea Farmacia Dulfu.

 

Pentru a putea intra in posesia premiilor, va fi necesar ca persoana declarata castigatoare sa expedieze un email pe adresa office@farmaciadulfu.ro, in care sa fie specificate numarul de telefon, adresa de corespondenta. Adresa de corespondenta va fi utliizata pentru expedierea premiului prin Posta Romana.

 

Daca persoana declarata castigatoare nu furnizeaza informatiile necesare expedierii premiului in termen de maximum 3 zile de la data afisarii rezultatului concursului, extragerea castigatorului va fi repetata.

 

7. Premiu:

Premiul acordat consta in :

  •  Pachet "Program de ingrijire zilnica" pentru tenul cu probleme, care contine Gel de curatare Vichy Normaderm (200 ml) si o Lotiune tonica Vichy (200 ml) 
  •   Expedierea coletului prin serviciul de coletarie al Postei Romane

In cadrul acestui concurs, nu este posibila inlocuirea premiului prin contravaloarea acestuia in bani si/sau in alte obiecte, dupa cum nu este permisa, in nicio situatie, cedarea premiului castigat catre unul sau mai multi terti.

Premiul va fi acordat castigatorului sub conditia ca acesta/aceasta sa nu fie descalificat/a ca urmare a nerespectarii prezentului regulament.

 

 

8. Regulamentul concursului:

Regulamentul concursului este disponibil pe site-ul www.farmaciadulfu.ro.

 

Participarea la acest concurs implica acceptarea irevocabila si neconditionata a prevederilor prezentului Regulament si obligativitatea respectarii acestora.

 

Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica oricand prevederile prezentului Regulament in masura in care se va impune acest lucru, cu conditia anuntarii modificarilor pe pagina http://www.facebook.com/farmaciadulfu, precum si pe www.farmaciadulfu.ro. Modificarile/forma modificata a Regulamentului intra in vigoare numai dupa publicarea online.

 

Regulamentul Concursului este intocmit in conformitate cu legile din Romania.

In cazul nerespectarii prezentului regulament/concurs, premiile castigate nu se vor acorda.

>