Termeni si conditii de utilizare

Termeni si conditii de utilizare a site-ului de produse farmaceutice - www.farmaciadulfu.ro

S.C. Farmacia Dulfu S.R.L.Protectia Datelor Personale

In concordanta cu cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, SC Farmacia Dulfu SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Conform legislatiei in vigoare, SC Farmacia Dulfu SRL este insrisa in registrul de evidenta a prelurarilor de date cu caracter personal sub numarul 26491. Scopul colectarii datelor este utilizarea lor in vederea facturarii produselor comandate.

Sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare pentru crearea facturii pentru produsele comandate. Refuzul dvs. determina anularea comenzii.

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai dumneavoastra, prin facture pentru produsele comandate.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la Departamentul Reclamatii, la adresa de e-mail cristi@farmaciadulfu.ro.

De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei.

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

Administrarea e-shopului www.farmaciadulfu.ro se efectueza de catre societatea:

 • S.C. Farmacia Dulfu SRL
 • Adresa: B-dul unirii Nr. 11A, Baia Mare, Maramures
 • CUI: RO3359441
 • Nr. Orc: J24/267/1993
 • Telefon: 0262/226474
 • E-mail: office@farmaciadulfu.ro


1. Declinarea responsabilitatii

 • S.C. Farmacia Dulfu SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in magazinul virtual, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia societatii de catre producatorii si reprezentantii fiecarei marci. De asemenea, imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor sau a design-ului fara notificare prealabila de catre producatori.
 • SC Farmacia Dulfu SRL nu poate garanta si nu isi poate asuma raspunderea ca informatiile prezentate pe site sunt corecte, complete sau actualizate iar serviciile oferite prin acest site sunt accesibile, neintrerupte si fara erori.
 • Valoarea maxima a obligatiilor societatii Farmacia Dulfu SRL, fata de orice client, in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare, este valoarea sumelor incasate de societatea Farmacia Dulfu SRL de la clientul respectiv.


2. Frauda

 • ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI www.farmaciadulfu.ro, SAU DE A AFECTA PERFORMANTELE SERVERULUI PE CARE RULEAZA SITE-UL www.farmaciadulfu.ro VA FI CONSIDERAT O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI www.farmaciadulfu.ro SI VA PUNE IN MISCARE CERCETAREA PENALA IMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE A(U) INCERCAT ACEST FAPT.


3. Litigii

 • Orice litigiu aparut intre Clienti si Societate va fi rezolvat pe cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata competente din Romania.


4. Date personale

 • Informatiile utilizatorilor site-ului www.farmaciadulfu.ro vor putea fi folosite numai pentru comunicari comerciale cu SC Farmacia Dulfu SRL sau cu partenerii acestuia.
 • Orice date specifice privitoare la situatia si starea produselor se pot obtine contactandu-ne online sau prin email / telefon, la adresele cuprinse in prezentul site.


5. Disponibilitatea si pretul produselor

 • Ofertele si produsele prezentate pe site-ul www.farmaciadulfu.ro sunt disponibile in limita stocului.
 • Ofertele si preturile sunt valabile maxim 48 ore, acestea urmand a fi actualizate periodic. Preturile produselor prezentate pe www.farmaciadulfu.ro pot fi modificate fara o comunicare prealabila.
 • Societatea Farmacia Dulfu S.R.L. poate solicita clientilor diferite sume cu titlu de avans in cazul produselor ce nu se afla in stocul companiei. In situatia in care clientul refuza achizitia produsului la livrarea acestuia va pierde suma achitata.


6. Returnarea produselor

Clientul poate solicita returnarea produselor in urmatoarele situatii:

 • Produs ce nu este conform cu specificatiile de pe site. Daca produsul comandat se dovedeste a nu fi conform cu specificatiile din oferta noastra. Clientul poate solicita returnarea acestuia pentru inlocuire sau rambursarea integrala a contravalorii. Daca se agreeaza inlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, Clientul va plati diferenta, respectiv daca valoarea este mai mica, veti primi o rambursare partiala pana la valoarea produsului inlocuitor. Costurile de retur si de transport pentru produsul inlocuitor, daca este cazul, sunt suportate de S.C. Farmacia Dulfu SRL.
 • Produse ce au fost livrate gresit. Livrarea altor produse decat cele solicitate trebuie semnalata imediat, iar Clientul va refuza receptia. Clientul poate solicita returnarea acestuia pentru inlocuire, iar daca produsul nu mai este pe stoc, poate opta pentru inlocuire sau rambursarea integrala a contravalorii. Daca se agreeaza inlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, va plati diferenta, respectiv daca valoarea este mai mica, veti primi o rambursare partiala pana la valoarea produsului inlocuitor. Costurile de retur si de transport pentru produsul inlocuitor, daca este cazul, sunt suportate de S.C. Farmacia Dulfu SRL
 • Renuntarea la cumparare. Clientul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.
 • Clientul va putea solicita schimbarea produsului, in termen de 10 zile lucratoare de la data primirii coletului, fara penalitati si fara invocarea unui motiv. In cazul solicitarii unui alt produs se va achita diferenta de pret, daca produsul este mai scump. In situatia in care clientul opteaza pentru un produs mai ieftin, diferenta de pret nu se va returna. S.C. Farmacia Dulfu SRL va trimite produsul solicitat la schimb numai dupa ce Clientul a returnat produsul cumparat initial. Rambursarea contravalorii produsului ori, dupa caz, inlocuirea acestuia, se va face in cel mult 30 de zile de la retur.
 • Cererea de returnare trebuie sa cuprinda datele de identificare ale produsului si ale persoanei care l-a achizitionat. Pe langa cerere, dosarul trebuie sa contina factura in original, cat si copie dupa buletinul persoanei pe care a fost facuta factura.


Returnarea banilor ori, dupa caz, inlocuirea produselor fara penalitati si fara invocarea unui motiv, se poate efectua in urmatoarele conditii:

 • In cazul in care produsele au un sigiliu, acesta nu are voie sa fie desfacut - produsul trebuie returnat sigilat
 • Starea produselor achizitionate trebuie sa fie la fel ca la achizitionarea / primirea lor, inclusiv ambalajele originale trebuie mentinute intacte
 • In cazul tuturor materialelor perisabile / consumabile, si care contin materii prime de origine animala se va proceda conform prevederilor legii in vigoare, dupa cum urmeaza: "Consumatorul nu poate denunta unilateral contractele de furnizare a unor produse executate dupa specificatiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate, precum si a acelora care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid".
 • Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, S.C. Farmacia Dulfu SRL are dreptul de solicita o taxa pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca second-hand sau, la optiunea clientului, de a reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia.
 • Aceste dispozitii se aplica conf. O.G. 130/2000, in cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta.
 • In cazul returnarii/inlocuirii a produselor ca urmare a renuntarii la cumparare, costurile de returnare/inlocuire sunt suportate de catre client. Renuntarea la cumparare in mod repetat va putea fi considerata un abuz..
 • In cazul in care pentru produs este emis un certificat de garantie si se constata neconformitatea in perioada de garantie, se va dispune masura reparatorie cu respectarea OG 21/1992, Legii 449/2003 si a altor dispozitii legale in vigoare.


      NOTA: In orice situatie de returnare a produselor, acestea trebuie sa fie in aceeasi stare, in ambalajul si cutia originala, cu etichetele intacte si impreuna cu toate documentele care l-au insotit (factura, certificate de garantie etc.).

In momentul efectuarii unei comenzi on line, Clientul declara ca a luat cunostinta si este intru totul de acord cu cele mentionate mai sus.

7. Modalitati de cumparare:

 • Online - prin folosirea cosului de cumparaturi,
 • Telefonic - apeland numarul 0262 / 226 474 sau 0752 / 119 580 - intre orele
   09.00 - 17.00 (L-V)
   09.00-13.00 (S)
 • email la: vanzari@farmaciadulfu.ro


8. Platile produselor comandate de pe shopul www.farmaciadulfu.ro se pot efectua dupa cum urmeaza:

 1. Plata in farmacie - In momentul ridicarii comenzii din farmacia noastra, puteti plati contravaloarea produselor, direct la casa de marcat. 
 2. Plata ramburs - In momentul in care primiti produsul, prin achitarea acestuia catre reprezentantul firmei de curierat. Prin folosirea acestei metode de plata, nu puteti trimite cadouri altei persoane. 
 3. MOBILPAY- Modalitate securizata de plata cu cardul
   VISA
   MASTERCARD
   MAESTRO
  pusa la dispozitie de partenerii nostri de la Netopia, foloseste sistemul 3d secure cel mai avansat in materie de securitate la tranzactionarea cu cardul.
 • farmaciadulfu.ro isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari asupra site-ului farmaciadulfu.ro, structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens.
 • Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.
 • Pentru orice lamuriri sau informatii suplimentare, nu ezitati sa ne contactati pe adresa vanzari@farmaciadulfu.ro.


9. Transportul produselor comandate:

      Comenzile primite si confirmate pana la ora 16.30 se trimit in aceeasi zi, prin metoda selectata la finalizarea comenzii. Puteti alege una dintre variantele:

 • Ridicare din Farmacie
 • Coletaria rapida Fancourier (livrare in 24-48 de ore)
 • Posta Romana (livrare in 48-72 de ore)

      Pentru fiecare dintre optiuni si in functie de conditii exceptionale care pot sa intervina (factori de mediu etc) timpul de livrarepoate varia, independent de conditiile contractiale stabilite initial cu transportatorii.

 

>