Aftolizol (50 ml)

Pret redus
Aftolizol (50 ml)

Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 2 puncte de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 2 puncte care poate/pot fi schimbat(e) într-un cupon de 0,40 lei.


Adjuvant in tratarea stomatitelor aftoase de etiologie variabila

Mai multe detalii

Pret redus -11.81%

22,50 lei

in loc de 25,51 lei

Disponibilitate: Acest produs nu mai este in stoc

Adjuvant in tratarea stomatitelor aftoase de etiologie variabila.


Indicatii: Extractul din petale de trandafir contine antociani, flavone, saponine, tanin si vitamine conferind produsului Aftolizol o actiune antiinflamatorie si antimicrobiana, de refacere a tesuturilor lezate la nivelul mucoasei bucale. Aftolizolul este folosit si ca adjuvant in tratarea stomatitelor aftoase, stomatitelor microbiene sau initial virale si apoi suprainfectate, stomatitelor micotic.

 

Concentratia: Extract din petale de trandafir 15 %.

Aftolizol (50 ml) <p><strong><strong>Adjuvant in tratarea stomatitelor aftoase de etiologie variabila.</strong></strong></p> <p><strong><br /></strong></p> <p><strong>Indicatii:</strong> Extractul din petale de trandafir contine antociani, flavone, saponine, tanin si vitamine conferind produsului Aftolizol o actiune antiinflamatorie si antimicrobiana, de refacere a tesuturilor lezate la nivelul mucoasei bucale. Aftolizolul este folosit si ca adjuvant in tratarea stomatitelor aftoase, stomatitelor microbiene sau initial virale si apoi suprainfectate, stomatitelor micotic.</p> <p> </p> <p><strong>Concentratia:</strong> Extract din petale de trandafir 15 %.</p>
20,57 lei
>