Alchemilla (50 ml)

Pret redus
Alchemilla (50 ml)

Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 2 puncte de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 2 puncte care poate/pot fi schimbat(e) într-un cupon de 0,40 lei.


Determina scaderea permeabilitatii vasculare.

Mai multe detalii

Pret redus -11.81%

26,84 lei

in loc de 30,43 lei

Disponibilitate: Stoc limitat

1 produs in stoc

Alchemilla (50 ml)


Determina scaderea permeabilitatii vasculare.


Indicatii:

Produsul se foloseste intern ca: antiinflamator, antidiareic, antihemoragic, tonic uterin, antiseptic intestinal, antispastic uterin, astringent, bactericid. Se recomanda ca adjuvant in : diaree, enterocolita; hemoragii intestinale; hemoragii uterine; ciclu menstrual neregulat, dureros, insotit de hemoragii puternice sau prelungite; tulburari de menopauza: bufeuri, palpitatii, sangerari; sterilitate feminina.


Concentratia:

Extract din frunze de cretisoara (Alchemilla vulgaris) cu un continut de minim 2 % taninuri.

 

Ambalaj de comercializare:

Cutie cu un flacon de sticla bruna continand 50 ml solutie, prevazut cu sistem de inchidere cu aplicator tip pipeta si cu capac cu filet interior din polietilena.

Alchemilla (50 ml) <p><strong>Alchemilla (50 ml)</strong></p> <p><strong><br /></strong></p> <p><strong>Determina scaderea permeabilitatii vasculare.</strong></p> <p><strong><strong><br /></strong></strong></p> <p><strong><strong>Indicatii:</strong> </strong></p> <p><strong></strong>Produsul se foloseste intern ca: antiinflamator, antidiareic, antihemoragic, tonic uterin, antiseptic intestinal, antispastic uterin, astringent, bactericid. Se recomanda ca adjuvant in : diaree, enterocolita; hemoragii intestinale; hemoragii uterine; ciclu menstrual neregulat, dureros, insotit de hemoragii puternice sau prelungite; tulburari de menopauza: bufeuri, palpitatii, sangerari; sterilitate feminina.</p> <p><strong><br /></strong></p> <p><strong>Concentratia:</strong></p> <p>Extract din frunze de cretisoara (Alchemilla vulgaris) cu un continut de minim 2 % taninuri.</p> <p> </p> <p><strong>Ambalaj de comercializare: </strong></p> <p>Cutie cu un flacon de sticla bruna continand 50 ml solutie, prevazut cu sistem de inchidere cu aplicator tip pipeta si cu capac cu filet interior din polietilena.</p>
24,54 lei
>