Anghirol Forte (30 comprimate filmate)

Pret redus
Anghirol Forte (30 comprimate filmate)

Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 2 puncte de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 2 puncte care poate/pot fi schimbat(e) într-un cupon de 0,40 lei.


Sustine functionarea normala a vezicii biliare prin stimularea secretiei si a eliberarii bilei

Mai multe detalii

Pret redus -11.81%

26,39 lei

in loc de 29,92 lei

Produs indisponibil

Anghirol Forte (30 comprimate filmate)

 

Comprimate cu extract uscat din frunze de anghinare (Cynara scolymus) corespunzator la acizi cafeilchinici exprimati in acid clorogenic 3,25 mg; cutie 1 sau 2 blist. 15 cpr.

Indicatii:
Ca tratament adjuvant in tulburarile dispeptice cu insuficienta secretorie biliara si pentru stimularea secretiei si evacuarii bilei la persoanele cu risc de calculoza. Scaderea apetitului alimentar. Preparatele de anghinare sunt folosite traditional pentru favorizarea functiilor de eliminare digestiva si urinara.


Doze si mod de administrare:
Adulti: doza uzuala 2-3 cpr. de 3 ori pe zi, inaintea meselor. Copii intre 7 si 10 ani: doza uzuala este de un cpr. de 3 ori pe zi, inaintea meselor. Copii intre 10 si 15 ani: doza uzuala este de 1-2 cpr. de 3 ori pe zi, inaintea meselor.


Contraindicatii:
Alergie la anghinare sau la oricare dintre componentii produsului. Obstructie biliara. insuficienta hepatica severa, insuficienta renala acuta.

Anghirol Forte (30 comprimate filmate) <p><b>Anghirol Forte (30 comprimate filmate)</b></p> <p> </p> <p>Comprimate cu extract uscat din frunze de anghinare (Cynara scolymus) corespunzator la acizi cafeilchinici exprimati in acid clorogenic 3,25 mg; cutie 1 sau 2 blist. 15 cpr.<br /><br /><b>Indicatii:</b><br />Ca tratament adjuvant in tulburarile dispeptice cu insuficienta secretorie biliara si pentru stimularea secretiei si evacuarii bilei la persoanele cu risc de calculoza. Scaderea apetitului alimentar. Preparatele de anghinare sunt folosite traditional pentru favorizarea functiilor de eliminare digestiva si urinara.<br /><br /><br /><b>Doze si mod de administrare:</b><br />Adulti: doza uzuala 2-3 cpr. de 3 ori pe zi, inaintea meselor. Copii intre 7 si 10 ani: doza uzuala este de un cpr. de 3 ori pe zi, inaintea meselor. Copii intre 10 si 15 ani: doza uzuala este de 1-2 cpr. de 3 ori pe zi, inaintea meselor.<br /><br /><br /><b>Contraindicatii</b>:<br />Alergie la anghinare sau la oricare dintre componentii produsului. Obstructie biliara. insuficienta hepatica severa, insuficienta renala acuta.</p>
24,13 lei
>