Fares - Tinctura antiinflamator si antiinfectios Hapciu (25 ml)

Pret redus
Fares - Tinctura antiinflamator si antiinfectios Hapciu (25 ml)

Acest produs nu are puncte de loialitate.


Tratament de baza al infectiilor respiratorii (gripa, faringita, bronsita, tuse)

Mai multe detalii

Pret redus -11.81%

7,17 lei

in loc de 8,13 lei

Produs indisponibil

Fares - Tinctura antiinflamator si antiinfectios (25 ml)

Compozitie:

Cretusca (Ulmariae herba), sovarv (Origani herba), cimbru (Thymi herba), fructe de coacaz (Ribes nigri fructus), frunze de plamanarica (Pulmonariae folium), rizomi de ghimbir (Zingiberis rhizoma), ulei esential de ti-tree (Melaleuca alternifolia aetheroleum).

 

Efect:

Antiinflamator, antiinfectios, febrifug, sudorific, imunostimulator, antitusiv, expertorant .

 

Recomandari:

Ca tratament de baza al infectiilor respiratorii (gripa, faringita, bronsita, tuse). Este util persoanelor predispuse la infectii respiratorii repetate. Administrat de la debutul bolii imbunatateste starea generala si grabeste vindecarea.

 

Contraindicatii:

Nu se va utiliza de catre persoanele carora le este contraindicat consumul de alcool.

Nu se indica administrarea la copii sub 3 ani.

 

Sarcina si alaptare:

Nu este indicat femeilor insarcinate si mamelor care alapteaza.

 

Efecte secundare si interactiuni:

La dozele recomandate nu se cunosc.

 

Mod de administrare:

Copii 3-14 ani: cate 5- 20 picaturi la 1 cana de ceai sau intr-o lingurita de miere de 3 ori pe zi.

Copii peste 14 ani si adulti: cate 40 de picaturi la o cana de ceai de 3 ori pe zi.

Diluati intotdeauna tinctura inainte de a o folosi, in minim 150 ml lichid.

 

Cura dureaza 7-10 zile in infectiile acute si 1-3 luni pentru prevenirea imbolnavirii la persoanele predispuse.

 

Prezentare:

Flacon 25 ml

 

Producator:

Fares - Romania

Fares - Tinctura antiinflamator si antiinfectios Hapciu (25 ml) <h2>Fares - Tinctura antiinflamator si antiinfectios (25 ml)</h2> <h3>Compozitie:</h3> <p>Cretusca (Ulmariae herba), sovarv (Origani herba), cimbru (Thymi herba), fructe de coacaz (Ribes nigri fructus), frunze de plamanarica (Pulmonariae folium), rizomi de ghimbir (Zingiberis rhizoma), ulei esential de ti-tree (Melaleuca alternifolia aetheroleum).</p> <p> </p> <h3>Efect:</h3> <p>Antiinflamator, antiinfectios, febrifug, sudorific, imunostimulator, antitusiv, expertorant .</p> <p> </p> <h3>Recomandari:</h3> <p>Ca tratament de baza al infectiilor respiratorii (gripa, faringita, bronsita, tuse). Este util persoanelor predispuse la infectii respiratorii repetate. Administrat de la debutul bolii imbunatateste starea generala si grabeste vindecarea.</p> <p> </p> <h3>Contraindicatii:</h3> <p>Nu se va utiliza de catre persoanele carora le este contraindicat consumul de alcool.</p> <p>Nu se indica administrarea la copii sub 3 ani.</p> <p> </p> <h3>Sarcina si alaptare:</h3> <p>Nu este indicat femeilor insarcinate si mamelor care alapteaza.</p> <p> </p> <h3>Efecte secundare si interactiuni:</h3> <p>La dozele recomandate nu se cunosc.</p> <p> </p> <h3>Mod de administrare:</h3> <p>Copii 3-14 ani: cate 5- 20 picaturi la 1 cana de ceai sau intr-o lingurita de miere de 3 ori pe zi.</p> <p>Copii peste 14 ani si adulti: cate 40 de picaturi la o cana de ceai de 3 ori pe zi.</p> <p>Diluati intotdeauna tinctura inainte de a o folosi, in minim 150 ml lichid.</p> <p> </p> <p>Cura dureaza 7-10 zile in infectiile acute si 1-3 luni pentru prevenirea imbolnavirii la persoanele predispuse.</p> <p> </p> <h3>Prezentare:</h3> <p>Flacon 25 ml</p> <p> </p> <h3>Producator:</h3> <p>Fares - Romania</p>
6,55 lei
>