Hungaronatura Ulei de argan bio (10 ml)

Pret redus
Hungaronatura Ulei de argan bio (10 ml)

Acest produs nu are puncte de loialitate.


Cu efect de antiîmbătrânire şi reducerea ridurilor

Mai multe detalii

Pret redus -11.81%

8,33 lei

in loc de 9,45 lei

Produs indisponibil

Ulei presat la rece, cu efect de antiîmbătrânire şi reducerea ridurilor.


Extern: Se poate folosi pe gât sau în jurul ochilor sau ca un adaos în crema de noapte. Poate fi folosit pe piele pentru masaj, hidratare, anti-îmbătrânire, cicatrizant – pe corp şi faţă. Se aplică câteva picături de ulei pe întreaga faţă şi pe gât, se masează. Se lasă să stea 15 minute apoi se îndepărtează. Se repetă în fiecare seară înainte de a merge la culcare.

 

Pentru corp: O lingură cu ulei de argan se încălzeşte în palme prin frecarea lor viguroasă, apoi se masează de jos în sus. Pentru femei însărcinate e foarte bun în prevenirea vergeturilor şi pentru elasticitatea pielii.

 

Pentru păr: două-trei linguri cu ulei de argan (în funcţie de lungimea firului de păr) se aplică pe toată lungimea părului înainte de baie, de la rădăcină la vârf. Se masează uşor pielea capului şi se piaptănă uşor părul pentru o distribuţie omogenă a produsului. Se înveleşte părul într-un prosop fierbinte şi se lasă aşa 20 de minute. Apoi se spală părul cu şampon şi se clăteşte bine cu apă.  Se repetă de 2 - 3 ori pe lună şi părul va fi mai puternic, mai strălucitor şi mătăsos.

Pentru părul uscat, se aplică o cantitate mică de ulei de argan pe vârfuri, fără a se clăti.

Utilizat intern, uleiul de argan are proprietatea de a reduce colesterolul, hipertensiunea arterială şi de a îmbunătăţi funcţia hepatică.

 

Administrare: 5-10 picături /zi

Hungaronatura Ulei de argan bio (10 ml) <div id="idTab1"> <p><b>Ulei presat la rece,</b> <b>cu efect de antiîmbătrânire şi reducerea ridurilor.</b></p> <p><b></b><br /><b>Extern</b>: Se poate folosi pe gât sau în jurul ochilor sau ca un adaos în crema de noapte. Poate fi folosit pe piele pentru masaj, hidratare, anti-îmbătrânire, cicatrizant – pe corp şi faţă. Se aplică câteva picături de ulei pe întreaga faţă şi pe gât, se masează. Se lasă să stea 15 minute apoi se îndepărtează. Se repetă în fiecare seară înainte de a merge la culcare.</p> <p> </p> <p><b>Pentru corp</b>: O lingură cu ulei de argan se încălzeşte în palme prin frecarea lor viguroasă, apoi se masează de jos în sus. Pentru femei însărcinate e foarte bun în <b>prevenirea vergeturilor</b> şi <b>pentru elasticitatea pielii</b>.</p> <p> </p> <p><b> Pentru păr</b>: două-trei linguri cu ulei de argan (în funcţie de lungimea firului de păr) se aplică pe toată lungimea părului înainte de baie, de la rădăcină la vârf. Se masează uşor pielea capului şi se piaptănă uşor părul pentru o distribuţie omogenă a produsului. Se înveleşte părul într-un prosop fierbinte şi se lasă aşa 20 de minute. Apoi se spală părul cu şampon şi se clăteşte bine cu apă.  Se repetă de 2 - 3 ori pe lună şi părul va fi mai puternic, mai strălucitor şi mătăsos.</p> <p>Pentru părul uscat, se aplică o cantitate mică de ulei de argan pe vârfuri, fără a se clăti.</p> <p>Utilizat intern, uleiul de argan are proprietatea de a <b>reduce colesterolul</b>, hipertensiunea arterială şi de a îmbunătăţi funcţia hepatică.</p> <p> </p> <p><b> Administrare</b>: 5-10 picături /zi</p> </div>
7,62 lei
>