ColonHelp (480 g) + LiverHelp (360 g) pachet de detoxifiere avansata

Pret redus
ColonHelp (480 g) + LiverHelp (360 g) pachet de detoxifiere avansata

Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 15 puncte de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 15 puncte care poate/pot fi schimbat(e) într-un cupon de 3,00 lei.


Cea mai avansata solutie pentru detoxifierea ficatului si colonului

Mai multe detalii

Pret redus -11.81%

155,69 lei

in loc de 176,54 lei

Produs indisponibil

ColonHelp - curatitor intestinal si detoxifiant


Sănătate

ameliorări în unele forme de alergii, astm, dureri articulare, artrită, acnee, eczeme, psoriazis,  afecțiuni hepatice, dureri premenstruale sau tulburări ale menopauzei, afecțiuni nervoase (migrene, depresii, stres, panică), tulburări de circulație venoasă (tromboflebite). 

 

Frumusețe

tenul devine mai curat, părul mai strălucitor, ochii mai limpezi, abdomenul mai plat. În plus, mirosul transpirației și al corpului se atenuează.

Important! Fibrele consumate pe termen lung pot reduce riscul apariției cancerului de colon.

 

Ingredientele produsului ColonHelp

semințe de in – Linum usitatissimum, tărâțe de psyllium – Plantago ovata, chimen – Carum carvi, coriandru – Coriandrum sativum, oregano – Origanum vulgare, pătrunjel – Petroselinum crispum, argilă. În interiorul recipientului se află o linguriță dozatoare. O linguriță dozatoare rasă conține 8 grame de produs.

Informații nutriționale:

Conţinut nutriţional

Per porţie de servire (8g)

Per 100 g produs

Calorii
Lipide totale
- Omega 3
Proteine
Carbohidraţi
Sodiu
Fibre totale
Fibre solubile
Fibre insolubile

40 kcal
1.69 g
0.88 g
1.188 g
0.53 g
0.0048 g
4.32 g
2.18 g
2.14 g

500 kcal
21,15 g
11 g
14,86 g
6,64 g
0,06 g
54 g
27,25 g
26,75 g


Doze uzuale

Adulți: 1-3 lingurițe dozatoare pe zi (8-24g/zi). Tineri între 12-18 ani: 1 linguriță dozatoare pe zi. Doza maximă: 4 lingurițe pe zi (32g).

 

Mod de administrare

produsul se administrează în cure de detoxifiere de 1-3 luni, o dată sau de două ori pe an. Se recomandă o primă cură completă de 3 luni. Pentru acomodare, începeți cura cu o linguriță dozatoare rasă pe zi. După 3-4 zile creșteți treptat consumul până la doza optimă tolerată, fără a depăși doza maximă. Produsul se administrează, înainte sau după masă, amestecat cu 200ml de lichide, de preferință iaurt - pentru efecte maxime, iar în lipsa acestuia cu apă sau suc de fructe. Nu consumați pulberea ca atare, fără lichide, pentru că vă puteți îneca! Prima doză se administrează dimineaţa, următoarele - în timpul zilei.

 

Important

La scurt timp după administrare consumați obligatoriu 400ml apă. Pe parcursul curei, consumul de apă/lichide trebuie să fie de 1,5-2 litri/zi. Pro-dusul poate fi consumat și seara, cu condiția să aveți grijă să beți suficientă apă. Fibrele consumate fără o cantitate suficientă de lichide pot produce constipație!

 

LiverHelp - ceai detoxifiant si hepatoprotector

 

LiverHelp este un protector hepatic, biliar și detoxifiant, 100% natural, din plante medicinale specifice. LiverHelp este un supliment alimentar sub formă de ceai, recomandat atât preventiv, pentru păstrarea sănătății, cât și ca adjuvant în afecțiunile hepatice. LiverHelp este indicat pentru ameliorarea diferitelor afecțiuni hepato-biliare și digestive. Datorită efectelor antioxidante ale silimarinei naturale conținută de armurariu, denumit popular și “salvatorul ficatului”, LiverHelp contribuie la protecția lipoper-oxidativă a ficatului de acțiunea unor toxine puternice și a alcoolului, ajută la creșterea capacității de rege-nerare a țesutului hepatic și la reducerea efectelor secundare ale medicației hepatotoxice, inclusiv chimioterapiei. Poate fi util în ciroze și insuficiențe hepatice ca agent de refacere a celulei hepatice aflată deja în distrucție. Ajută în caz de hepatite virale A, B și C sau hepatită toxică. În urma unei cure complete se obțin rezultate foarte bune pentru sănătatea ficatului și a căilor biliare, stimulând secreția biliară și reducând riscul de apariție a calculilor biliari. Adjuvant util în stări anorexice, în helmintiaze, obezitate, gută, LiverHelp ajută ficatul să elimine toxinele din sânge. În timpul curei cu ceai LiverHelp se pot obține rezultate foarte bune chiar și în stări febrile, când contribuie la scăderea febrei. Ajută la menținerea sănătății vaselor de sânge și în reumatism. Datorită efectelor progesteronice și estrogenice este recomandat pentru diminuarea efectelor nedorite ale menopauzei și pentru reducerea durerilor menstruale. Poate fi utilizat în tratamentul gastritelor hipoacide. Contribuie la tratarea și vindecarea anemiei, acneei, varicelor, hemoroizilor, fermentațiilor intestinale, reduce balonările și flatulența și stimulează diureza.

 

Important! Ceaiul LiverHelp este un foarte bun protector și adjuvant al ficatului în orice terapie medicamentoasă cronică.

 

Ingrediente:

fructe de Armurariu – Silybum maria-num, Păpădie (planta întreagă) – Taraxacum officinale, flori de Trifoi-roșu – Trifolium pratense, rădăcină de Ghințură albastră – Gentiana asclepiadea, rădăcină de Lemn-dulce – Glycyrrhiza glabra.
În interiorul flaconului se află o linguriță dozatoare.
O linguriță dozatoare rasă conține ~ 4 g de produs.

 

Mod de administrare

În caz de afectare minoră a ficatului (steatoză hepatică, ficat obosit etc.), precum și preventiv, pentru păstrarea sănătății, se face o cură de detoxifiere a ficatului de 3 luni, o dată sau de două ori pe an. În caz de afectare gravă a ficatului este necesară o cură de regenerare hepatică de 3-6 luni. Cura de regenerare se poate repeta după o pauză de 1-2 luni. Produsul poate fi administrat și ocazional în stări de extenuare fizică sau intelectuală, în caz de grețuri, stări de vomă, după excese alimentare sau de alcool.

 

Doze uzuale

Adulți și copii peste 12 ani: 2-3 lingurițe dozatoare pe zi (8-12 g) – în cure de detoxifiere; 3-4 lingurițe dozatoare pe zi (12-16 g) – în cure de regenerare hepatică. Copii 4-12 ani – 1 linguriță dozatoare pe zi (4 g), la recomandarea medicului.
Doza maximă recomandată: 5 lingurițe pe zi (20 g).


Mod de preparare

În 1-1,5 litri de apă clocotită se pun 2-3 lingurițe dozatoare de ceai LiverHelp, se mai fierb minimum 1 minut, maximum 2 minute, după care ceaiul se acoperă, se lasă la răcit, se strecoară și se bea neîndulcit.
Dacă nu doriți să preparați tot ceaiul odată, vă puteți pregăti câte o cană de ceai de 2-3 ori ori pe zi, din câte o linguriță dozatoare la 300-400 ml apă.


Important

În situațiile în care nu aveți posibilitatea să vă preparați ceaiul sau dacă nu aveți voie să consumați multe lichide (de ex. ciroză decompensată), puteți consuma pulberea de LiverHelp ca atare: 3-4 g de pulbere se țin sub limbă 10-15 minute, apoi se înghit cu un pahar cu apă.

Acest produs nu creează dependență și poate fi consumat pe perioade mai lungi, ca produs de întreținere și detoxifiere a ficatului și a aparatului digestiv.


Precauții/contraindicații

pentru copii, femei gravide sau care alăptează, persoane cu afecțiuni grave sau care au suferit intervenții chirurgicale recente, persoane cu alergie la oricare dintre ingrediente se va cere sfatul medicului înainte de utilizarea acestui produs.

ColonHelp (480 g) + LiverHelp (360 g) pachet de detoxifiere avansata <p><strong><span style="font-size: 12pt;">ColonHelp - curatitor intestinal si detoxifiant</span><br /></strong></p> <p><strong><br /></strong></p> <p><strong>Sănătate</strong></p> <p>ameliorări în unele forme de alergii, astm, dureri articulare, artrită, acnee, eczeme, psoriazis,  afecțiuni hepatice, dureri premenstruale sau tulburări ale menopauzei, afecțiuni nervoase (migrene, depresii, stres, panică), tulburări de circulație venoasă (tromboflebite). </p> <p> </p> <p><strong>Frumusețe</strong></p> <p>tenul devine mai curat, părul mai strălucitor, ochii mai limpezi, abdomenul mai plat. În plus, mirosul transpirației și al corpului se atenuează.</p> <p><strong>Important!</strong> Fibrele consumate pe termen lung pot reduce riscul apariției cancerului de colon.</p> <p> </p> <p><strong>Ingredientele produsului ColonHelp</strong></p> <p>semințe de in – Linum usitatissimum, tărâțe de psyllium – Plantago ovata, chimen – Carum carvi, coriandru – Coriandrum sativum, oregano – Origanum vulgare, pătrunjel – Petroselinum crispum, argilă. În interiorul recipientului se află o linguriță dozatoare. O linguriță dozatoare rasă conține 8 grame de produs.</p> <p>Informații nutriționale:</p> <table border="1" cellspacing="0" cellpadding="0" align="left"> <tbody> <tr><th width="190"> <p>Conţinut nutriţional</p> </th><th width="197"> <p>Per porţie de servire (8g)</p> </th><th width="232"> <p>Per 100 g produs</p> </th></tr> <tr> <td valign="top" width="190"> <p>Calorii<br /> Lipide totale<br /> - Omega 3<br /> Proteine<br /> Carbohidraţi<br /> Sodiu<br /> Fibre totale<br /> Fibre solubile<br /> Fibre insolubile</p> </td> <td valign="top" width="197"> <p>40 kcal<br /> 1.69 g<br /> 0.88 g<br /> 1.188 g<br /> 0.53 g<br /> 0.0048 g<br /> 4.32 g<br /> 2.18 g<br /> 2.14 g</p> </td> <td valign="top" width="232"> <p>500 kcal<br /> 21,15 g<br /> 11 g<br /> 14,86 g<br /> 6,64 g<br /> 0,06 g<br /> 54 g<br /> 27,25 g<br /> 26,75 g</p> </td> </tr> </tbody> </table> <p><strong><br /></strong></p> <p><strong>Doze uzuale</strong></p> <p>Adulți: 1-3 lingurițe dozatoare pe zi (8-24g/zi). Tineri între 12-18 ani: 1 linguriță dozatoare pe zi. Doza maximă: 4 lingurițe pe zi (32g).</p> <p> </p> <p><strong>Mod de administrare</strong></p> <p>produsul se administrează în cure de detoxifiere de 1-3 luni, o dată sau de două ori pe an. Se recomandă o primă cură completă de 3 luni. Pentru acomodare, începeți cura cu o linguriță dozatoare rasă pe zi. După 3-4 zile creșteți treptat consumul până la doza optimă tolerată, fără a depăși doza maximă. Produsul se administrează, înainte sau după masă, amestecat cu 200ml de lichide, de preferință iaurt - pentru efecte maxime, iar în lipsa acestuia cu apă sau suc de fructe. Nu consumați pulberea ca atare, fără lichide, pentru că vă puteți îneca! Prima doză se administrează dimineaţa, următoarele - în timpul zilei.</p> <p> </p> <blockquote> <p class="red"><strong>Important</strong></p> <p>La scurt timp după administrare consumați obligatoriu 400ml apă. Pe parcursul curei, consumul de apă/lichide trebuie să fie de 1,5-2 litri/zi. Pro-dusul poate fi consumat și seara, cu condiția să aveți grijă să beți suficientă apă. Fibrele consumate fără o cantitate suficientă de lichide pot produce constipație!</p> </blockquote> <p> </p> <p><span style="font-size: 12pt;"><strong>LiverHelp - ceai detoxifiant si hepatoprotector</strong></span></p> <p> </p> <p>LiverHelp este un protector hepatic, biliar și detoxifiant, 100% natural, din plante medicinale specifice. LiverHelp este un supliment alimentar sub formă de ceai, recomandat atât preventiv, pentru păstrarea sănătății, cât și ca adjuvant în afecțiunile hepatice. LiverHelp este indicat pentru ameliorarea diferitelor afecțiuni hepato-biliare și digestive. Datorită efectelor antioxidante ale silimarinei naturale conținută de armurariu, denumit popular și “salvatorul ficatului”, LiverHelp contribuie la protecția lipoper-oxidativă a ficatului de acțiunea unor toxine puternice și a alcoolului, ajută la creșterea capacității de rege-nerare a țesutului hepatic și la reducerea efectelor secundare ale medicației hepatotoxice, inclusiv chimioterapiei. Poate fi util în ciroze și insuficiențe hepatice ca agent de refacere a celulei hepatice aflată deja în distrucție. Ajută în caz de hepatite virale A, B și C sau hepatită toxică. În urma unei cure complete se obțin rezultate foarte bune pentru sănătatea ficatului și a căilor biliare, stimulând secreția biliară și reducând riscul de apariție a calculilor biliari. Adjuvant util în stări anorexice, în helmintiaze, obezitate, gută, LiverHelp ajută ficatul să elimine toxinele din sânge. În timpul curei cu ceai LiverHelp se pot obține rezultate foarte bune chiar și în stări febrile, când contribuie la scăderea febrei. Ajută la menținerea sănătății vaselor de sânge și în reumatism. Datorită efectelor progesteronice și estrogenice este recomandat pentru diminuarea efectelor nedorite ale menopauzei și pentru reducerea durerilor menstruale. Poate fi utilizat în tratamentul gastritelor hipoacide. Contribuie la tratarea și vindecarea anemiei, acneei, varicelor, hemoroizilor, fermentațiilor intestinale, reduce balonările și flatulența și stimulează diureza.</p> <p> </p> <blockquote> <p><strong>Important!</strong> Ceaiul LiverHelp este un foarte bun protector și adjuvant al ficatului în orice terapie medicamentoasă cronică.</p> <p> </p> </blockquote> <p><strong>Ingrediente:</strong></p> <p>fructe de Armurariu – Silybum maria-num, Păpădie (planta întreagă) – Taraxacum officinale, flori de Trifoi-roșu – Trifolium pratense, rădăcină de Ghințură albastră – Gentiana asclepiadea, rădăcină de Lemn-dulce – Glycyrrhiza glabra.<br /> În interiorul flaconului se află o linguriță dozatoare.<br /> O linguriță dozatoare rasă conține ~ 4 g de produs.</p> <p> </p> <p>M<strong>od de administrare</strong></p> <p>În caz de afectare minoră a ficatului (steatoză hepatică, ficat obosit etc.), precum și preventiv, pentru păstrarea sănătății, se face o cură de detoxifiere a ficatului de 3 luni, o dată sau de două ori pe an. În caz de afectare gravă a ficatului este necesară o cură de regenerare hepatică de 3-6 luni. Cura de regenerare se poate repeta după o pauză de 1-2 luni. Produsul poate fi administrat și ocazional în stări de extenuare fizică sau intelectuală, în caz de grețuri, stări de vomă, după excese alimentare sau de alcool.</p> <p> </p> <p><strong>Doze uzuale</strong></p> <p>Adulți și copii peste 12 ani: 2-3 lingurițe dozatoare pe zi (8-12 g) – în cure de detoxifiere; 3-4 lingurițe dozatoare pe zi (12-16 g) – în cure de regenerare hepatică. Copii 4-12 ani – 1 linguriță dozatoare pe zi (4 g), la recomandarea medicului. <br /> Doza maximă recomandată: 5 lingurițe pe zi (20 g).</p> <p><strong><br /></strong></p> <p><strong>Mod de preparare</strong></p> <p>În 1-1,5 litri de apă clocotită se pun 2-3 lingurițe dozatoare de ceai LiverHelp, se mai fierb minimum 1 minut, maximum 2 minute, după care ceaiul se acoperă, se lasă la răcit, se strecoară și se bea neîndulcit. <br /> Dacă nu doriți să preparați tot ceaiul odată, vă puteți pregăti câte o cană de ceai de 2-3 ori ori pe zi, din câte o linguriță dozatoare la 300-400 ml apă.</p> <blockquote> <p class="red"><strong><br /></strong></p> <p class="red"><strong>Important</strong></p> <p>În situațiile în care nu aveți posibilitatea să vă preparați ceaiul sau dacă nu aveți voie să consumați multe lichide (de ex. ciroză decompensată), puteți consuma pulberea de LiverHelp ca atare: 3-4 g de pulbere se țin sub limbă 10-15 minute, apoi se înghit cu un pahar cu apă.</p> <p>Acest produs nu creează dependență și poate fi consumat pe perioade mai lungi, ca produs de întreținere și detoxifiere a ficatului și a aparatului digestiv.</p> </blockquote> <p><strong><br /></strong></p> <p><strong>Precauții/contraindicații</strong></p> <p>pentru copii, femei gravide sau care alăptează, persoane cu afecțiuni grave sau care au suferit intervenții chirurgicale recente, persoane cu alergie la oricare dintre ingrediente se va cere sfatul medicului înainte de utilizarea acestui produs.</p>
142,37 lei
>