Ozone Plantagingival (10 ml)

Pret redus
Ozone Plantagingival (10 ml)

Acest produs nu are puncte de loialitate.


Stomatite, gingivite, afte, dureri cauzate de presiunea protezelor dentare.

Mai multe detalii

Pret redus -11.81%

7,92 lei

in loc de 8,98 lei

Produs indisponibil

Indicatii terapeutice:
Stomatite, gingivite, afte, dureri cauzate de presiunea protezelor dentare.

Compozitie:
Extracte vegetale de: galbenele (Calendula officinalis), revent (Rheum palmatum) si tataneasa (Symphytum officinale) in glicerina farmaceutica.

Actiune farmacologica:
Antiseptic, analgezic, antiinflamator si cicatrizant. Efectele sunt datorate saponozidelor triterpenice si flavonelor din Calendula officinalis (galbenele) cu actiune antiseptica si antiinflamatoare, hidroxiantrachinonelor si taninurilor galice si catehice din Rheum palmatum (reventul) cu actiune antiinflamatoare si astringenta. Una dintre componentele amestecului de taninuri (galoildihidrocinamoilglucoza) are o actiune analgezica si antiinflamatoare comparabila cu a fenilbutazonei si a acidului acetilsalicilic; componenta principala din Symphytum officinale (tataneasa) este alantoina, cicatrizant puternic.


Utilizare:
De 2-3 ori pe zi se badijoneaza zona afectata, cu ajutorul pensulei incluse in dop, dupa care se spala pensula cu apa fierbinte inainte de reinchiderea flaconului.

Ozone Plantagingival (10 ml) <p><b>Indicatii terapeutice:</b> <br /> Stomatite, gingivite, afte, dureri cauzate de presiunea protezelor dentare.<br /> <br /> <b>Compozitie:</b><br /> Extracte vegetale de: galbenele (Calendula officinalis), revent (Rheum palmatum) si tataneasa (Symphytum officinale) in glicerina farmaceutica.<br /> <br /> <b>Actiune farmacologica:</b><br /> Antiseptic, analgezic, antiinflamator si cicatrizant. Efectele sunt datorate saponozidelor triterpenice si flavonelor din Calendula officinalis (galbenele) cu actiune antiseptica si antiinflamatoare, hidroxiantrachinonelor si taninurilor galice si catehice din Rheum palmatum (reventul) cu actiune antiinflamatoare si astringenta. Una dintre componentele amestecului de taninuri (galoildihidrocinamoilglucoza) are o actiune analgezica si antiinflamatoare comparabila cu a fenilbutazonei si a acidului acetilsalicilic; componenta principala din Symphytum officinale (tataneasa) este alantoina, cicatrizant puternic.<br /> <br /> <br /> <b>Utilizare:</b><br /> De 2-3 ori pe zi se badijoneaza zona afectata, cu ajutorul pensulei incluse in dop, dupa care se spala pensula cu apa fierbinte inainte de reinchiderea flaconului.</p>
7,24 lei
>