Fenistil gel 0,1% (30 g)

Pret redus
Fenistil gel 0,1% (30 g)

Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 2 puncte de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 2 puncte care poate/pot fi schimbat(e) într-un cupon de 0,40 lei.


Fenistil gel este indicat in prurit în dermatoze, urticarie, intepaturi de inspecte, arsuri solare, arsuri superficiale usoare.

Mai multe detalii

Pret redus -11.81%

20,39 lei

in loc de 23,12 lei

Disponibilitate: Stoc limitat

59 produse in stoc

Indicatii:
Fenistil gel este indicat in prurit în dermatoze, urticarie, intepaturi de inspecte, arsuri solare, arsuri superficiale usoare.
Compozitie si mod de prezentare:
Principiu activ: Dimetinden maleat 0,1 g.
Substanta activa din Fenistil gel, Dimetinden maleat, un derivat fenindenic, este un antagonist al receptorilor H1. În consecinta, el reduce hiper-permeabilitatea capilara ulterioara reactiilor de hipersensibilizare imediata. Fenistil gel este eficient în toate formele de prurit, cu exceptia celui colestatic si combate iritarea cutanata.
Excipientul, un gel apos inodor si incolor, potenteaza proprietatile principiului activ si asigura o buna penetrabilitate cutanata.
Contraindicatii:
Utilizarea Fenistil gel este contraindicata daca suferiti de hipersensibilitate la unul din componentii produsului. 
Reactii adverse:
In cazul utilizarii Fenistil gel pot sa apara rar, semne de iritatie locala usoara tranzitorie, precum piele uscata sau senzatie de arsura. Foarte rar apar reactii de hipersensibilizare.
 
Se evita expunerea prelungita la soare a zonelor tratate. La sugari si copii mici, se evita folosirea Fenistil gel pe suprafete întinse sau pe leziuni si inflamatii cutanate. 
Sarcina si alaptare: Studiile efectuate pe animale nu au demonstrat nici un risc fetal, însa nu exista date umane. Oricum, se evita aplicarea de Fenistil gel în primele trei luni de sarcina.
Se  recomanda a nu se aplica Fenistil gel pe suprafete întinse si nici pe leziuni sau inflamatii cutanate. Precautii similare se iau si în perioada de alaptare (desi studiile au demonstrat existenta unei cantitati nesemnificative în laptele matern dupa aplicatiile locale), când se interzice aplicarea Fenistil gel pe mameloane. 

Administrare:
Dozare uzuala: 2-4 aplicatii zilnice.
Administrare în cazuri speciale: Pentru prurit sever sau leziuni extinse, tratamentul local cu Fenistil gel se asociaza terapiei sistemice cu Fenistil picaturi.
Fenistil gel 0,1% (30 g) <div class="negru" style="color: #016b04;"><strong>Indicatii</strong>:</div> <div class="negru" style="color: #016b04;">Fenistil gel este indicat in prurit în dermatoze, urticarie, intepaturi de inspecte, arsuri solare, arsuri superficiale usoare.</div> <div class="negru" style="color: #016b04;"><strong>Compozitie si mod de prezentare</strong>:</div> <div class="negru" style="color: #016b04;">Principiu activ: Dimetinden maleat 0,1 g.</div> <div class="negru" style="color: #016b04;">Substanta activa din Fenistil gel, Dimetinden maleat, un derivat fenindenic, este un antagonist al receptorilor H1. În consecinta, el reduce hiper-permeabilitatea capilara ulterioara reactiilor de hipersensibilizare imediata. Fenistil gel este eficient în toate formele de prurit, cu exceptia celui colestatic si combate iritarea cutanata.</div> <div class="negru" style="color: #016b04;">Excipientul, un gel apos inodor si incolor, potenteaza proprietatile principiului activ si asigura o buna penetrabilitate cutanata.</div> <div class="negru" style="color: #016b04;"><strong>Contraindicatii</strong>:</div> <div class="negru" style="color: #016b04;">Utilizarea Fenistil gel este contraindicata daca suferiti de hipersensibilitate la unul din componentii produsului. </div> <div class="negru" style="color: #016b04;"><strong>Reactii adverse</strong>:</div> <div class="negru" style="color: #016b04;">In cazul utilizarii Fenistil gel pot sa apara rar, semne de iritatie locala usoara tranzitorie, precum piele uscata sau senzatie de arsura. Foarte rar apar reactii de hipersensibilizare.</div> <div class="negru" style="color: #016b04;"> <br />Se evita expunerea prelungita la soare a zonelor tratate. La sugari si copii mici, se evita folosirea Fenistil gel pe suprafete întinse sau pe leziuni si inflamatii cutanate. </div> <div class="negru" style="color: #016b04;">Sarcina si alaptare: Studiile efectuate pe animale nu au demonstrat nici un risc fetal, însa nu exista date umane. Oricum, se evita aplicarea de Fenistil gel în primele trei luni de sarcina.</div> <div class="negru" style="color: #016b04;">Se  recomanda a nu se aplica Fenistil gel pe suprafete întinse si nici pe leziuni sau inflamatii cutanate. Precautii similare se iau si în perioada de alaptare (desi studiile au demonstrat existenta unei cantitati nesemnificative în laptele matern dupa aplicatiile locale), când se interzice aplicarea Fenistil gel pe mameloane. </div> <div class="negru" style="color: #016b04;"><br /><strong>Administrare</strong>:</div> <div class="negru" style="color: #016b04;">Dozare uzuala: 2-4 aplicatii zilnice.</div> <div class="negru" style="color: #016b04;">Administrare în cazuri speciale: Pentru prurit sever sau leziuni extinse, tratamentul local cu Fenistil gel se asociaza terapiei sistemice cu Fenistil picaturi.</div>
21,21 lei
>