Test de ovulatie baby (5 teste)

Pret redus
Test de ovulatie baby (5 teste)

Acest produs nu are puncte de loialitate.


Surprinde cresterea rapida a concentratiei de hormon luteic(LH) in urina, moment care precede cu 24-48H ziua cea mai fertila din luna(ovulatia)

Mai multe detalii

Pret redus -11.81%

9,17 lei

in loc de 10,39 lei

Produs indisponibil

Indicatii:
testul de ovulatie surprinde cresterea rapida a concentratiei de hormon luteic(LH) in urina, moment care precede cu 24-48H ziua cea mai fertila din luna(ovulatia).

Cum se procedeaza:
Procedura de testare incepe cu determinarea duratei ciclului dvs. menstrual(nr de zile din prima zi de sangerare menstruala pana in ziua dinaintea urmatoarei sangerari).Se consulta tabelul de pe prescriptia medicala.
Daca ciclul este mai scurt de 21 de zile sau mai lung de 38 se consulta medicul.
Testul trebuie repetat 5 zile consecutiv sau pana la detectarea cresterii nivelului de LH in proba de urina(test pozitiv)

Colectarea urinei:
Perioada optima de colectare a urinei este intre orele 10-20 cand hormonul luteic a ajuns in urina.
Urina se colecteaza in fiecare zi in acelasi moment al zilei, in cazul testelor repetate.
Reduceti consumul de lichide cu 2h inainte de colectarea probei de urina, pentru a nu influenta rezultatele.

Testarea:
Se aduc testul si urina la temperatura camerei(18-30 C)
Se scoate testul din plicul de plastic
Se scufunda testul in urina cu vf sagetii indreptat in joj pana la linia MAX Se scoate testul din urina dupa 5 secunde si de aseaza orizontal pe o suprafata uscata, curata si neabsorbanta.
Se asteapta sa apara benzile colorate(cca 10 min). Nu cititi rezultatele dupa mai mult de 30 min.

Test de ovulatie baby (5 teste) <p><b>Indicatii:</b><br /> testul de ovulatie surprinde cresterea rapida a concentratiei de hormon luteic(LH) in urina, moment care precede cu 24-48H ziua cea mai fertila din luna(ovulatia).<br /> <br /> <b>Cum se procedeaza:</b><br /> Procedura de testare incepe cu determinarea duratei ciclului dvs. menstrual(nr de zile din prima zi de sangerare menstruala pana in ziua dinaintea urmatoarei sangerari).Se consulta tabelul de pe prescriptia medicala.<br /> Daca ciclul este mai scurt de 21 de zile sau mai lung de 38 se consulta medicul.<br /> Testul trebuie repetat 5 zile consecutiv sau pana la detectarea cresterii nivelului de LH in proba de urina(test pozitiv)<br /> <br /> <b>Colectarea urinei:</b><br /> Perioada optima de colectare a urinei este intre orele 10-20 cand hormonul luteic a ajuns in urina.<br /> Urina se colecteaza in fiecare zi in acelasi moment al zilei, in cazul testelor repetate.<br /> Reduceti consumul de lichide cu 2h inainte de colectarea probei de urina, pentru a nu influenta rezultatele.<br /> <br /> <b>Testarea:</b><br /> Se aduc testul si urina la temperatura camerei(18-30 C)<br /> Se scoate testul din plicul de plastic<br /> Se scufunda testul in urina cu vf sagetii indreptat in joj pana la linia MAX Se scoate testul din urina dupa 5 secunde si de aseaza orizontal pe o suprafata uscata, curata si neabsorbanta.<br /> Se asteapta sa apara benzile colorate(cca 10 min). Nu cititi rezultatele dupa mai mult de 30 min.</p>
8,38 lei
>