Crevil Essential balsam cu extract de gheara dracului (250 ml)

Pret redus
Crevil Essential balsam cu extract de gheara dracului (250 ml)

Acest produs nu are puncte de loialitate.


Efect antiiflamator, de reducere a durerii si se foloseste ca suport in terapia bolilor sistemului muscula

Mai multe detalii

Pret redus -11.81%

9,86 lei

in loc de 11,18 lei

Produs indisponibil

Crevil Essential balsam cu extract de gheara dracului (250 ml)

Datorita efectelor multiple pe care le are, localnicii din Africa de Sud folosesc planta Gheara Dracului pentru ingrijirea pielii.

 

Ajuta:

La imbunatatirea  circulatiei sangelui, relaxarea si regenerarea tonusului muscular, marirea mobilitatii articulare, regenerarea cartilajelor, calmarea si disparitia durerilor  reumatismale.

 

Indicatii:

In cazurile de reumatism articular, coxatroza, poliartrita reumatoida, spondiloza cervicala. Are un efect antiiflamator, de reducere a durerii si se foloseste ca suport in terapia bolilor sistemului muscula. 

 

Mod de utilizare:

Se maseaza cu balsam locul bolnav pana la absorbtie totala.

 

Prezentare:

Cutie de 250 ml

 

Producator:

Crevil Cosmetics

Crevil Essential balsam cu extract de gheara dracului (250 ml) <h2>Crevil Essential balsam cu extract de gheara dracului (250 ml)</h2> <p>Datorita efectelor multiple pe care le are, localnicii din Africa de Sud folosesc planta Gheara Dracului pentru ingrijirea pielii.</p> <p> </p> <h3>Ajuta:</h3> <p>La imbunatatirea  circulatiei sangelui, relaxarea si regenerarea tonusului muscular, marirea mobilitatii articulare, regenerarea cartilajelor, calmarea si disparitia durerilor  reumatismale.</p> <p> </p> <h3>Indicatii:</h3> <p>In cazurile de reumatism articular, coxatroza, poliartrita reumatoida, spondiloza cervicala. Are un efect antiiflamator, de reducere a durerii si se foloseste ca suport in terapia bolilor sistemului muscula. </p> <p> </p> <h3>Mod de utilizare:</h3> <p>Se maseaza cu balsam locul bolnav pana la absorbtie totala.</p> <p> </p> <h3>Prezentare:</h3> <p>Cutie de 250 ml</p> <p> </p> <h3>Producator:</h3> <p>Crevil Cosmetics</p>
9,02 lei
>