Ducray Chronostim impotriva Caderii Parului

Pret redus
Ducray Chronostim impotriva Caderii Parului

Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 16 puncte de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 16 puncte care poate/pot fi schimbat(e) într-un cupon de 3,20 lei.


Ducray Chronstim - impotriva caderii parului

Mai multe detalii

Pret redus -11.81%

169,44 lei

in loc de 192,13 lei

Disponibilitate: Stoc limitat

1 produs in stoc

Ducray Chronostim impotriva Caderii Parului

  • Chronstim morning contine extract de sabal serulata, imbogatit cu acid lauric.
  • Formula contine de asemenea nicotinat de tocoferol care favorizeaza penetrarea principiilor active.
  • Chronostim evening contine extras de ruscus factor esential in cresterea parului.

 

Mod de utilizare:

Tratament de atac, timp de cel putin 1 luna: aplicatii zilnice, o data pe zi, a fiecareia dintre formule, dimineata si respectiv, seara. Tratament de intretinere, timp de cel putin 3 luni: aplicatii de 3 ori pe saptamâna a celor 2 formule fie ambele dimineata, fie, pentru rezultate optime, una dimineata si cealalta seara. Aplicati lotiunea pe pielea capului (uscata sau usor umezita).

 

Se efectueaza in total 7 pulverizari si se maseaza usor.

 

Producator:

Ducray

Ducray Chronostim impotriva Caderii Parului <h2>Ducray Chronostim impotriva Caderii Parului</h2> <ul> <li>Chronstim morning contine extract de sabal serulata, imbogatit cu acid lauric.</li> <li>Formula contine de asemenea nicotinat de tocoferol care favorizeaza penetrarea principiilor active.</li> <li>Chronostim evening contine extras de ruscus factor esential in cresterea parului.</li> </ul> <p> </p> <h3>Mod de utilizare:</h3> <p>Tratament de atac, timp de cel putin 1 luna: aplicatii zilnice, o data pe zi, a fiecareia dintre formule, dimineata si respectiv, seara. Tratament de intretinere, timp de cel putin 3 luni: aplicatii de 3 ori pe saptamâna a celor 2 formule fie ambele dimineata, fie, pentru rezultate optime, una dimineata si cealalta seara. Aplicati lotiunea pe pielea capului (uscata sau usor umezita).</p> <p> </p> <p>Se efectueaza in total 7 pulverizari si se maseaza usor.</p> <p> </p> <h3>Producator:</h3> <p>Ducray</p>
154,94 lei
>