Garnier Pure Active Roll-on impotriva cosurilor (15 ml)

Pret redus
Garnier Pure Active Roll-on impotriva cosurilor (15 ml)

Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 2 puncte de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 2 puncte care poate/pot fi schimbat(e) într-un cupon de 0,40 lei.


Trateaza imperfectiunile si semnele ramase

Mai multe detalii

Pret redus -11.81%

28,72 lei

in loc de 32,57 lei

Produs indisponibil

Trateaza imperfectiunile si semnele ramase. Formula racoritoare extra-purifianta. Garnier creeaza PureActive: o gama de curatare si ingrijire de noua generatie, cu formule concentrate testate pe piele cu predispozitie acneica.


PureActive Roll-on pentru cosuri poate fi folosit pe imperfectiuni sau in jurul lor de indata ce apar. Aplicarea trebuie repetata pana la disparitia totala a imperfectiunilor sau semnelor. Daca roll-onul se blocheaza sau daca se formeaza un film la suprafata, curatati-l bine inainte de utilizare.

Garnier Pure Active Roll-on impotriva cosurilor (15 ml) <p>Trateaza imperfectiunile si semnele ramase. Formula racoritoare extra-purifianta. Garnier creeaza PureActive: o gama de curatare si ingrijire de noua generatie, cu formule concentrate testate pe piele cu predispozitie acneica.</p> <p><br />PureActive Roll-on pentru cosuri poate fi folosit pe imperfectiuni sau in jurul lor de indata ce apar. Aplicarea trebuie repetata pana la disparitia totala a imperfectiunilor sau semnelor. Daca roll-onul se blocheaza sau daca se formeaza un film la suprafata, curatati-l bine inainte de utilizare.</p>
26,26 lei
>