Protefix Tablete de curatare activa (66 tablete)

Pret redus
Protefix Tablete de curatare activa (66 tablete)

Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 2 puncte de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 2 puncte care poate/pot fi schimbat(e) într-un cupon de 0,40 lei.


Pentru curatare si prospetime, cu oxigen activ si efect odorizant

Mai multe detalii

Pret redus -11.54%

29,05 lei

in loc de 32,84 lei

Disponibilitate: 1

2 produse in stoc

 

Descriere
Un factor important, care este neglijat de catre multe persoane este curatirea cu regularitate si cu grija a protezei dentare si o igiena corespunzatoare a cavitatii bucale. Aceasta se va face conform recomandarilor medicului stomatolog de cel putin doua ori pe zi: cel mai bine dimineata dupa trezire si seara inainte de culcare.
Dupa indepartarea mijloacelor adezive si a resturilor de mancare cu periuta de dinti si cu o pasta de dinti se vor folosi Tabletele de curatire Protefix®. Acestea contin oxigen activ, neutralizeaza mirosurile, si curata proteza de la sine, asigurand igiena si prospetimea necesare.
Reprezinta o completare necesara a igienei orale si ar trebui folosite cel putin o data pe zi .
Protefix Tablete de curatare activa (66 tablete) <blockquote> <p class="clear"> </p> </blockquote> <div class="negru" style="color: #016b04; font-family: Arial, Helvetica, Geneva, Swiss, SunSans-Regular; font-size: 12px; font-style: normal; background-color: #ffffff;"><span style="color: #000000;"><strong>Descriere</strong></span></div> <div class="negru" style="color: #016b04; font-family: Arial, Helvetica, Geneva, Swiss, SunSans-Regular; font-size: 12px; font-style: normal; background-color: #ffffff;" align="justify"><span style="color: #000000;">Un factor important, care este neglijat de catre multe persoane este curatirea cu regularitate si cu grija a protezei dentare si o igiena corespunzatoare a cavitatii bucale. Aceasta se va face conform recomandarilor medicului stomatolog de cel putin doua ori pe zi: cel mai bine dimineata dupa trezire si seara inainte de culcare.</span><br /><span style="color: #000000;">Dupa indepartarea mijloacelor adezive si a resturilor de mancare cu periuta de dinti si cu o pasta de dinti se vor folosi Tabletele de curatire Protefix®. Acestea contin oxigen activ, neutralizeaza mirosurile, si curata proteza de la sine, asigurand igiena si prospetimea necesare.</span></div> <div class="negru" style="color: #016b04; font-family: Arial, Helvetica, Geneva, Swiss, SunSans-Regular; font-size: 12px; font-style: normal; background-color: #ffffff;" align="justify"><span style="color: #000000;">Reprezinta o completare necesara a igienei orale si ar trebui folosite cel putin o data pe zi .</span></div>
26,48 lei
>