Protefix Crema adeziva (24 g)

Pret redus
Protefix Crema adeziva (24 g)

Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 1 punct de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 1 punct care poate/pot fi schimbat(e) într-un cupon de 0,20 lei.


Putere adeziva care dureaza, efect adeziv pe proteza umeda

Mai multe detalii

Pret redus -11.54%

10,85 lei

in loc de 12,26 lei

Disponibilitate: 1

4 produse in stoc

 

Descriere
Este recomandata celor care au probleme grave de adeziune si stabilitate a protezei precum si celor care au un flux salivar abundent. Crema adeziva Protefix® cu puterea de adeziune in mediu umed se aplica usor si puterea de adeziune se pastreaza mult timp. In comparatie cu multe alte creme adezive, crema Protefix® se aplica direct pe proteza umeda.

Iata avantajele cremei adezive Protefix®:

Dupa aplicare, puterea de adeziune in mediu umed a cremei devine imediat
O sigilare efectiva a marginilor, ajuta la impiedicarea patrunderii resturilor alimentare intre proteza si gingie
Efectul adeziuni de durata il face pe purtatorul de proteza mai sigur si independent in timpul vorbirii si a mancatului
Protefix Crema adeziva (24 g) <p> </p> <div class="negru" style="color: #016b04; font-family: Arial, Helvetica, Geneva, Swiss, SunSans-Regular; font-size: 12px; font-style: normal; background-color: #ffffff;"><span style="color: #000000;"><strong>Descriere</strong></span></div> <div class="negru" style="color: #016b04; font-family: Arial, Helvetica, Geneva, Swiss, SunSans-Regular; font-size: 12px; font-style: normal; background-color: #ffffff;" align="justify"><span style="color: #000000;">Este recomandata celor care au probleme grave de adeziune si stabilitate a protezei precum si celor care au un flux salivar abundent. Crema adeziva Protefix® cu puterea de adeziune in mediu umed se aplica usor si puterea de adeziune se pastreaza mult timp. In comparatie cu multe alte creme adezive, crema Protefix® se aplica direct pe proteza umeda.</span><br /><br /><span style="color: #000000;">Iata avantajele cremei adezive Protefix®:</span><br /><br /><span style="color: #000000;">Dupa aplicare, puterea de adeziune in mediu umed a cremei devine imediat</span><br /><span style="color: #000000;">O sigilare efectiva a marginilor, ajuta la impiedicarea patrunderii resturilor alimentare intre proteza si gingie</span></div> <div class="negru" style="color: #016b04; font-family: Arial, Helvetica, Geneva, Swiss, SunSans-Regular; font-size: 12px; font-style: normal; background-color: #ffffff;" align="justify"><span style="color: #000000;">Efectul adeziuni de durata il face pe purtatorul de proteza mai sigur si independent in timpul vorbirii si a mancatului</span></div>
9,89 lei
>