Johnson's Baby Sampon Cu Germeni De Grau (200 ml)

Pret redus
Johnson's Baby Sampon Cu Germeni De Grau (200 ml)

Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 1 punct de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 1 punct care poate/pot fi schimbat(e) într-un cupon de 0,20 lei.


Pentru un par puternic, sanatos si stralucitor

Mai multe detalii

Pret redus -11.54%

10,12 lei

in loc de 11,45 lei

Produs indisponibil

Formula NO MORE TEARS® (FĂRĂ LACRIMI) este la fel de delicată pentru ochi precum apa pură.
JOHNSON'S® baby ştie că părul copilului tău poate deveni fragil şi subţire şi se poate rupe cu uşurinţă în timpul îngrijirii zilnice. Dacă se întâmpla aşa ceva, părul copilaşului tău are nevoie de îngrijire specială pentru a fi menţinut sănătos.

- Formula unică, îmbogăţită cu Vitamine din Germeni de Grâu Naturali conferă vigoare părului fragil.

- Oferă o curăţare delicată fără lacrimi, lăsând părul curat, sănătos şi strălucitor.

- CEL MAI BUN PENTRU BEBELUŞ – CEL MAI BUN PENTRU TINE.

ŞAMPONUL JOHNSON'S® baby CU GERMENI DE GRÂU este de asemenea foarte potrivit şi pentru adulţii care îşi doresc un păr puternic, sănătos şi strălucitor.


Instrucţiuni de folosire: Umezeşte părul copilului tău cu apă călduţă şi masează delicat cu o cantitate considerabilă de şampon până se formează spuma. Clăteşte cu atenţie şi bucură-te de aceste momente petrecute împreună.


Când trebuie folosit: Foloseşte ŞAMPONUL JOHNSON'S® baby în timpul băiţei celui mic pentru a-i curăţa delicat părul şi scalpul.Măsuri de siguranţăA nu se lăsa la îndemâna copiilor. Doar pentru uz extern.

Johnson's Baby Sampon Cu Germeni De Grau (200 ml) <p>Formula NO MORE TEARS® (FĂRĂ LACRIMI) este la fel de delicată pentru ochi precum apa pură.<br />JOHNSON'S® baby ştie că părul copilului tău poate deveni fragil şi subţire şi se poate rupe cu uşurinţă în timpul îngrijirii zilnice. Dacă se întâmpla aşa ceva, părul copilaşului tău are nevoie de îngrijire specială pentru a fi menţinut sănătos.</p> <p>- Formula unică, îmbogăţită cu Vitamine din Germeni de Grâu Naturali conferă vigoare părului fragil.</p> <p>- Oferă o curăţare delicată fără lacrimi, lăsând părul curat, sănătos şi strălucitor.</p> <p>- CEL MAI BUN PENTRU BEBELUŞ – CEL MAI BUN PENTRU TINE.</p> <p>ŞAMPONUL JOHNSON'S® baby CU GERMENI DE GRÂU este de asemenea foarte potrivit şi pentru adulţii care îşi doresc un păr puternic, sănătos şi strălucitor.</p> <p><br /><b>Instrucţiuni de folosire: </b>Umezeşte părul copilului tău cu apă călduţă şi masează delicat cu o cantitate considerabilă de şampon până se formează spuma. Clăteşte cu atenţie şi bucură-te de aceste momente petrecute împreună.</p> <p><br /><b>Când trebuie folosit: </b>Foloseşte ŞAMPONUL JOHNSON'S® baby în timpul băiţei celui mic pentru a-i curăţa delicat părul şi scalpul.Măsuri de siguranţăA nu se lăsa la îndemâna copiilor. Doar pentru uz extern.</p>
9,23 lei
>