La Roche-Posay Hydraphase Intense Legere (50 ml)

Pret redus
La Roche-Posay Hydraphase Intense Legere (50 ml)

Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 5 puncte de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 5 puncte care poate/pot fi schimbat(e) într-un cupon de 1,00 lei.


Crema intens rehidratanta pentru ten normal si mixte

Mai multe detalii

Pret redus -11.81%

59,36 lei

in loc de 67,31 lei

Produs indisponibil

La Roche-Posay Hydraphase Intense Legere (50 ml)

Noua formula Hydraphase Intense se bazeaza pe legaturile dintre celule care sunt responsabile de mentinerea apei in piele si deci, de o hidratare indelungata.

 

Ingrediente:

Emulsie Ulei/Apa, Apa Terma la La Roche Posay 62%, Polimer 5%, Glicerina 4%.

 

Un flacon anti-contaminare, garantand prospetimea si eficacitatea activilor hidratanti pana in ultima zi de tratament.

Hydraphase Intense vine intr-un flacon inovativ care protejeaza formula (nu permite contactul cu aerul) si care este foarte practic datorita recipientului transparent prin care se poate vedea cantitatea de produs ramasa.

Acest flacon permite reducerea la minimum a conservantilor (formula Hydraphase nu contine parabeni).

 

Prezentare:

Flacon de 50 ml

 

Producator:

La Roche Posay

La Roche-Posay Hydraphase Intense Legere (50 ml) <h2>La Roche-Posay Hydraphase Intense Legere (50 ml)</h2> <p>Noua formula Hydraphase Intense se bazeaza pe legaturile dintre celule care sunt responsabile de mentinerea apei in piele si deci, de o hidratare indelungata.</p> <p> </p> <h3>Ingrediente:</h3> <p>Emulsie Ulei/Apa, Apa Terma la La Roche Posay 62%, Polimer 5%, Glicerina 4%.</p> <p> </p> <p>Un flacon anti-contaminare, garantand prospetimea si eficacitatea activilor hidratanti pana in ultima zi de tratament.</p> <p>Hydraphase Intense vine intr-un flacon inovativ care protejeaza formula (nu permite contactul cu aerul) si care este foarte practic datorita recipientului transparent prin care se poate vedea cantitatea de produs ramasa.</p> <p>Acest flacon permite reducerea la minimum a conservantilor (formula Hydraphase nu contine parabeni).</p> <p> </p> <h3>Prezentare:</h3> <p>Flacon de 50 ml</p> <p> </p> <h3>Producator:</h3> <p>La Roche Posay</p>
54,28 lei
>