SAM-e 200 mg (60 capsule)

Pret redus
SAM-e 200 mg (60 capsule)

Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 22 puncte de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 22 puncte care poate/pot fi schimbat(e) într-un cupon de 4,40 lei.


Promotor al longevitatii si al sanatatii hepatice, cerebrale si osteo-articulare

Mai multe detalii

Pret redus -11.11%

228,04 lei

in loc de 256,54 lei

Produs indisponibil

Compozitie

per tableta 

S-Adenozil-Metionina (din 400mg disulfat tosilat de SAM-e) 200mg 

A nu se depasi doza zilnica recomandata!

 

Efecte adjuvante

S-Adenozil-Metionina este sintetizata in mod natural in organism din aminoacidul metionina, in prezenta magneziului si adenozin trifosfatului (ATP). Odata cu inaintarea in varsta, cantitatea de SAM-e sintetizata de organism nu mai este suficienta si de aceea este necesar aportul din exterior. 

- creste longevitatea prin protejarea structurii ADN, participand la diviziunea, regenerarea si dezvoltarea celulara normala 

- antiaging 

- detoxifiant si protector hepatic: stimuleaza sinteza de glutation, glutation peroxidaza, glutation-s-transferaza 

- participa la sinteza neurotransmitatorilor L-dopa, dopamina, serotonina, adrenalina si fosfatidilcolina 

- reduce manifestarile in afectiuni neurologice (boala Alzheimer, SLA, scleroza multipla, etc.) 

- stimuleaza memoria, sustine procesele de invatare, reduce insomniile 

- reduce tulburarile legate de menopauza (irascibilitate, ameteli, insomnie, osteoporoza) 

- participa la sinteza ţesutului conjunctiv, glucozaminei si condroitinei sulfat reducand simptomatologia in afectiunile osteoarticulare (artrita reumatoida, osteoartrita, fibromialgie, etc.) 

- reduce tulburarile in afectiunile cardiovasculare

 

Mod de administrare

Cate 1 tableta de 1-2 ori/zi pe stomacul gol sau conform recomandarii consultantului de specialitate. A se administra persoanelor care folosesc antidepresive, precum serotonina si inhibitori MAO doar la recomandarea unui specialist. A nu se administra persoanelor cu Parkinson, depresie maniacala sau tulburari bipolare.

 

Prezentare: 60 tablete protejate enteric

Producator: Jarrow Formulas®

SAM-e 200 mg (60 capsule) <p><b>Compozitie</b></p> <p><b></b>per tableta </p> <p>S-Adenozil-Metionina (din 400mg disulfat tosilat de SAM-e) 200mg </p> <p>A nu se depasi doza zilnica recomandata!</p> <p> </p> <p><b>Efecte adjuvante</b></p> <p><b></b>S-Adenozil-Metionina este sintetizata in mod natural in organism din aminoacidul metionina, in prezenta magneziului si adenozin trifosfatului (ATP). Odata cu inaintarea in varsta, cantitatea de SAM-e sintetizata de organism nu mai este suficienta si de aceea este necesar aportul din exterior. </p> <p>- creste longevitatea prin protejarea structurii ADN, participand la diviziunea, regenerarea si dezvoltarea celulara normala </p> <p>- antiaging </p> <p>- detoxifiant si protector hepatic: stimuleaza sinteza de glutation, glutation peroxidaza, glutation-s-transferaza </p> <p>- participa la sinteza neurotransmitatorilor L-dopa, dopamina, serotonina, adrenalina si fosfatidilcolina </p> <p>- reduce manifestarile in afectiuni neurologice (boala Alzheimer, SLA, scleroza multipla, etc.) </p> <p>- stimuleaza memoria, sustine procesele de invatare, reduce insomniile </p> <p>- reduce tulburarile legate de menopauza (irascibilitate, ameteli, insomnie, osteoporoza) </p> <p>- participa la sinteza ţesutului conjunctiv, glucozaminei si condroitinei sulfat reducand simptomatologia in afectiunile osteoarticulare (artrita reumatoida, osteoartrita, fibromialgie, etc.) </p> <p>- reduce tulburarile in afectiunile cardiovasculare</p> <p> </p> <p><b>Mod de administrare</b></p> <p><b></b>Cate 1 tableta de 1-2 ori/zi pe stomacul gol sau conform recomandarii consultantului de specialitate. A se administra persoanelor care folosesc antidepresive, precum serotonina si inhibitori MAO doar la recomandarea unui specialist. A nu se administra persoanelor cu Parkinson, depresie maniacala sau tulburari bipolare.</p> <p> </p> <p><b>Prezentare:</b> 60 tablete protejate enteric</p> <p><b>Producator:</b> Jarrow Formulas®</p>
206,89 lei
>