Neutrogena Lotiune de corp Deep Moisture Sensitive (250 ml) + Neutrogena Crema de maini neparfumata cadou (50 ml)

Pret redus
Neutrogena Lotiune de corp Deep Moisture Sensitive (250 ml) + Neutrogena Crema de maini neparfumata cadou (50 ml)

Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 2 puncte de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 2 puncte care poate/pot fi schimbat(e) într-un cupon de 0,40 lei.


Neutrogena lotiune de corp deep moisture sensitive conceputa pentru a hidrata intreg corpul si mai ales pielea uscata.

Mai multe detalii

Produs indisponibil

S-a intamplat ca dupa ce ti-ai hidratat pielea, senzatia de uscaciune sa reapara rapid, ca si cand nu ai fi hidratat-o?
Neutrogena are o solutie: noua lotiune zilnica de corp, ce actioneaza in profunzimea pielii pentru a oferii 24 de ore de hidratare.
Puterea sa unica: Formula Norvegiana este dovedita clinic ca actioneaza 10 straturi in profunzimea pielii hidratand-o unde este nevoie.
De la prima aplicare si pentru 24 de ore, pielea este hidratata si se simte fina si cateifelata.
Zi de zi, iti vei simti pielea frumoasa, hidratata si va avea un aspect sanatos.
Parfumul sau proaspat si discret, impreuna cu formula non grasa fac ca lotiunea sa se absoarba rapid in piele si astfel iti permite sa te imbraci imediat dupa aplicare.

 

Mod de folosire:

Aplicati zilnic pe tot corpul, de preferat dupa dus sau baie.

 

Prezentare: 250 ml

Producator: Johnson & Johnson

Neutrogena Lotiune de corp Deep Moisture Sensitive (250 ml) + Neutrogena Crema de maini neparfumata cadou (50 ml) <p>S-a intamplat ca dupa ce ti-ai hidratat pielea, senzatia de uscaciune sa reapara rapid, ca si cand nu ai fi hidratat-o?<br />Neutrogena are o solutie: noua lotiune zilnica de corp, ce actioneaza in profunzimea pielii pentru a oferii 24 de ore de hidratare.<br />Puterea sa unica: Formula Norvegiana este dovedita clinic ca actioneaza 10 straturi in profunzimea pielii hidratand-o unde este nevoie.<br />De la prima aplicare si pentru 24 de ore, pielea este hidratata si se simte fina si cateifelata.<br />Zi de zi, iti vei simti pielea frumoasa, hidratata si va avea un aspect sanatos.<br />Parfumul sau proaspat si discret, impreuna cu formula non grasa fac ca lotiunea sa se absoarba rapid in piele si astfel iti permite sa te imbraci imediat dupa aplicare.</p> <p> </p> <p><strong>Mod de folosire:</strong></p> <p>Aplicati zilnic pe tot corpul, de preferat dupa dus sau baie.</p> <p> </p> <p><strong>Prezentare: </strong>250 ml</p> <p><strong>Producator: </strong>Johnson &amp; Johnson</p>
23,52 lei
>