Propolis C Echinacea (30 + 10 comprimate de supt)

Pret redus
Propolis C Echinacea (30 + 10 comprimate de supt)

Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 1 punct de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 1 punct care poate/pot fi schimbat(e) într-un cupon de 0,20 lei.


Propolis C Echinacea are efect imunostimulator potentat, antimicrobian si actiune antioxidanta

Mai multe detalii

Pret redus -11.81%

19,44 lei

in loc de 22,05 lei

Disponibilitate: Stoc limitat

15 produse in stoc

Recomandari:
efect imunostimulator potentat;
efect antimicrobian;
actiune antioxidanta.

 

Compozitie:
1 comprimat contine: 90 mg acid ascorbic (112,5% din doza zilnica recomandata), 60 mg tinctura de propolis, 10 mg extract uscat de Echinacea purpurea. Excipienti: sorbitol, riboflavina, aspartam, stearat de magneziu, aroma.
Valoare energetica: 1 kcal/comprimat.
Indicatii terapeutice
profilactic, pentru prevenirea infectiilor respiratorii de tipul: faringite, laringite, amigdalite, rino-faringite;
ca adjuvant in tratamentul infectiilor localizate la nivelul cavitatii bucale si al tractului respirator, cauzate de bacterii (streptococ, pneumococ), fungi (candida) si virusuri (virusul gripal, virusul herpetic).

 

Contraindicatii:
Nu se recomanda in cazul hipersensibilitatii la ingrediente.

 

Doze si Mod de administrare:
copii: 4 - 8 comprimate pe zi;
adulti: 5 - 10 comprimate pe zi.
Se administreaza in cure de 4 - 6 saptamani alternate cu perioade de pauza. Se recomanda evitarea consumului de alimente si lichide timp de 30 minute de la administrare.

 

Mod de eliberare:
Acesta este un supliment alimentar.
Se recomanda citirea cu atentie a prospectului sau a informatiilor de pe ambalaj.

 

Prezentare: cutie cu 30 + 10 comprimate
Producator: FITERMAN

Propolis C Echinacea (30 + 10 comprimate de supt) <p><strong>Recomandari:</strong><br />efect imunostimulator potentat;<br />efect antimicrobian;<br />actiune antioxidanta.</p> <p> </p> <p><strong>Compozitie:</strong><br />1 comprimat contine: 90 mg acid ascorbic (112,5% din doza zilnica recomandata), 60 mg tinctura de propolis, 10 mg extract uscat de Echinacea purpurea. Excipienti: sorbitol, riboflavina, aspartam, stearat de magneziu, aroma.<br />Valoare energetica: 1 kcal/comprimat.<br />Indicatii terapeutice<br />profilactic, pentru prevenirea infectiilor respiratorii de tipul: faringite, laringite, amigdalite, rino-faringite;<br />ca adjuvant in tratamentul infectiilor localizate la nivelul cavitatii bucale si al tractului respirator, cauzate de bacterii (streptococ, pneumococ), fungi (candida) si virusuri (virusul gripal, virusul herpetic).</p> <p> </p> <p><strong>Contraindicatii:</strong><br />Nu se recomanda in cazul hipersensibilitatii la ingrediente.</p> <p> </p> <p><strong>Doze si Mod de administrare:</strong><br />copii: 4 - 8 comprimate pe zi;<br />adulti: 5 - 10 comprimate pe zi.<br />Se administreaza in cure de 4 - 6 saptamani alternate cu perioade de pauza. Se recomanda evitarea consumului de alimente si lichide timp de 30 minute de la administrare.</p> <p> </p> <p><strong>Mod de eliberare:</strong><br />Acesta este un supliment alimentar.<br />Se recomanda citirea cu atentie a prospectului sau a informatiilor de pe ambalaj.</p> <p> </p> <p><strong>Prezentare:</strong> cutie cu 30 + 10 comprimate<br /><strong>Producator:</strong> FITERMAN</p>
17,78 lei
>