Nivea Body Lotiune de corp Pure & Natural (250 ml)

Pret redus
Nivea Body Lotiune de corp Pure & Natural (250 ml)

Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 1 punct de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 1 punct care poate/pot fi schimbat(e) într-un cupon de 0,20 lei.


Reface echilibrul natural al pielii şi o lasă minunat de catifelată pentru întreaga zi

Mai multe detalii

Pret redus -11.81%

16,76 lei

in loc de 19,01 lei

Produs indisponibil

Nivea Body Lotiune de corp Pure & Natural

 

Descriere
Loţiunea de corp NIVEA pure & natural pentru piele foarte uscată conţine ulei de argan pur şi ulei de jojoba BIO într-o formulă fără parabeni, siliconi sau coloranţi artificiali. Uleiul de argan face ca pielea uscată să redevină minunat de fină şi catifelată.

 

Combinaţia de uleiuri de argan şi de jojoba oferă nutrienţii optimi pentru pielea uscată, refăcându-i echilibrul natural şi lăsând-o surprinzător de catifelată pentru întreaga zi.

 

Loţiunea de corp NIVEA pure & natural pentru piele foarte uscată are un parfum delicat şi subtil, datorită căruia îngrijirea corpului devine o plăcută experienţă multisenzorială.

 

Cum acţionează
Uleiul de argan este o sursă naturală de vitamina E şi deţine astfel efecte antioxidante deosebite. Oferă protecţia ideală împotriva radicalilor liberi de la nivelul pielii, ce pot fi provocaţi de influenţele mediului sau de stres.

 

Testele au demonstrat că după aplicarea unei emulsii cu ulei de argan timp de numai 3 zile, pielea uscată şi descuamată îşi îmbunătăţeşte considerabil aspectul, iar stresul oxidativ de la nivelul celulelor este semnificativ redus.

 

Uleiul de jojoba protejează şi catifelează pielea. Asigură o hidratare excelentă şi este bogat în minerale, nutrienţi revitalizanţi şi ingrediente de îngrijire. Oferă pielii un plus de hidratare, o protejează şi o lasă catifelată, plăcută la atingere.

 

Prezentare: 250 ml

Producator: NIVEA

Nivea Body Lotiune de corp Pure & Natural (250 ml) <p><strong>Nivea Body Lotiune de corp Pure &amp; Natural</strong></p> <p> </p> <p><strong>Descriere</strong><br /><strong>Loţiunea de corp NIVEA pure &amp; natural</strong> pentru piele foarte uscată conţine ulei de argan pur şi ulei de jojoba BIO într-o formulă fără parabeni, siliconi sau coloranţi artificiali. Uleiul de argan face ca pielea uscată să redevină minunat de fină şi catifelată.</p> <p> </p> <p>Combinaţia de uleiuri de argan şi de jojoba oferă nutrienţii optimi pentru pielea uscată, refăcându-i echilibrul natural şi lăsând-o surprinzător de catifelată pentru întreaga zi.</p> <p> </p> <p><strong>Loţiunea de corp NIVEA pure &amp; natural</strong> pentru piele foarte uscată are un parfum delicat şi subtil, datorită căruia îngrijirea corpului devine o plăcută experienţă multisenzorială.</p> <p> </p> <p><strong>Cum acţionează</strong><br />Uleiul de argan este o sursă naturală de vitamina E şi deţine astfel efecte antioxidante deosebite. Oferă protecţia ideală împotriva radicalilor liberi de la nivelul pielii, ce pot fi provocaţi de influenţele mediului sau de stres.</p> <p> </p> <p>Testele au demonstrat că după aplicarea unei emulsii cu ulei de argan timp de numai 3 zile, pielea uscată şi descuamată îşi îmbunătăţeşte considerabil aspectul, iar stresul oxidativ de la nivelul celulelor este semnificativ redus.</p> <p> </p> <p>Uleiul de jojoba protejează şi catifelează pielea. Asigură o hidratare excelentă şi este bogat în minerale, nutrienţi revitalizanţi şi ingrediente de îngrijire. Oferă pielii un plus de hidratare, o protejează şi o lasă catifelată, plăcută la atingere.</p> <p> </p> <p><strong>Prezentare:</strong> 250 ml</p> <p><strong>Producator:</strong> NIVEA</p>
15,33 lei
>