Nivea Baby Pudra (100 g)

Pret redus
Nivea Baby Pudra (100 g)

Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 1 punct de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 1 punct care poate/pot fi schimbat(e) într-un cupon de 0,20 lei.


Pudra extra fina protejeaza eficient pielea sensibila a bebelusilor impotriva iritatiilor, frecarii si mancarimii. Contine oxid de zinc.


Mai multe detalii

Pret redus -11.81%

11,90 lei

in loc de 13,49 lei

Produs indisponibil

Nivea Baby Pudra

Pudra extra fina protejeaza eficient pielea sensibila a bebelusilor impotriva iritatiilor, frecarii si mancarimii.

 

Calmeaza pielea o perioada mai lunga de timp. Pudra extra fina elimina excesul de umezeala dupa baie sau dupa schimbarea scutecelor, mentinand pielea catifelata.

Contine oxid de zinc.

 

Mod de actiune:

Protejeaza pielea sensibila a bebelusului impotriva iritatiilor, frecarii si mancarii.

 

Elaborat in colaborare cu medici dermatologi si pediatri.

Toleranta la nivelul pielii confirmata clinic si dermatologic.

Formula sa contine ingrediente compatibile la nivelul pielii.

 

  • Valoarea pH compatibila cu a pielii.
  • Nu contine conservanti.
  • Nu contine alcool si coloranti.

 

Atentie: Din motive de siguranta, nu folositi pudra pe gura si nasul bebelusului!

 

Prezentare:

Flacon de 100g

 

Producator:

Nivea

Nivea Baby Pudra (100 g) <h2>Nivea Baby Pudra</h2> <p>Pudra extra fina protejeaza eficient pielea sensibila a bebelusilor impotriva iritatiilor, frecarii si mancarimii.</p> <p> </p> <p>Calmeaza pielea o perioada mai lunga de timp. Pudra extra fina elimina excesul de umezeala dupa baie sau dupa schimbarea scutecelor, mentinand pielea catifelata.</p> <p>Contine oxid de zinc.</p> <p> </p> <h3>Mod de actiune:</h3> <p>Protejeaza pielea sensibila a bebelusului impotriva iritatiilor, frecarii si mancarii.</p> <p> </p> <p>Elaborat in colaborare cu medici dermatologi si pediatri.</p> <p>Toleranta la nivelul pielii confirmata clinic si dermatologic.</p> <p>Formula sa contine ingrediente compatibile la nivelul pielii.</p> <p> </p> <ul> <li>Valoarea pH compatibila cu a pielii.</li> <li>Nu contine conservanti.</li> <li>Nu contine alcool si coloranti.</li> </ul> <p> </p> <p><strong>Atentie:</strong> Din motive de siguranta, nu folositi pudra pe gura si nasul bebelusului!</p> <h3> </h3> <h3>Prezentare:</h3> <p>Flacon de 100g</p> <p> </p> <h3>Producator:</h3> <p>Nivea</p>
10,88 lei
>