Maraton Forte (20 capsule)

Pret redus
Maraton Forte (20 capsule)

Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 13 puncte de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 13 puncte care poate/pot fi schimbat(e) într-un cupon de 2,60 lei.


Erectii de mai lunga durata si mult mai ferme

Mai multe detalii

Pret redus -11.81%

138,88 lei

in loc de 157,48 lei

Disponibilitate: Stoc limitat

5 produse in stoc

Maraton Forte (20 capsule)

Indicatii:

Erectii de mai lunga durata si mult mai ferme. Senzatie de tinerete si vigoare. Atractie sexuala marita. Placere sexuala superioara.

 

Efectul acestui supliment nutritiv, Maraton Forte, se va simti de la prima administrare, de aceea nu este necesara folosirea curativa, insa cu administrari repetate se pot obtine efecte net superioare in timp.

 

Acest produs 100% natural, se bazeaza pe combinarea stiintifica ale celor mai pretioase plante medicinale asiatice si sud-americane cunoscute pentru capacitatea lor de crestere a performantelor sexuale masculine. Eficacitatea deosebita si efectul imediat al acestui produs consta in folosirea unor superconcentrate din aceste plante care au fost obtinute cu tehnologii de extractie de ultima generatie.

 

Contraindicatii:

Maraton Forte este contraindicat persoanelor cu afectiuni cardiace grave si in general cand efortul fizic este contraindicat.

 

Compozitie:

O capsula de Maraton Forte contine extracte de: Muira Puama 40mg, L-Arginina alfa cetoglutarat 140 mg , Ginseng Asiatic -extract uscat(Panax Ginseng) 40 mg Ginseng Siberian 40mg, Guarana 20mg, Tribulus terestris 40mg, Epimedium 48mg, Polygonum .

 

Mod de administrare:

Se recomanda consumul ocazional de 2 capsule/zi, intr-o singura doza cu mult lichid (apa minerala, suc de fructe), inainte cu aproximativ 2 ore de actul sexual.
Doza se poate dubla dar nu se recomanda depasirea cantitatii de 4 capsule/24 ore, aceasta neavand efect suplimentar.

 

Prezentare:

Cutie cu 20 de capsule

 

Producator:

Parapharm

Maraton Forte (20 capsule) <h2>Maraton Forte (20 capsule)</h2> <h3>Indicatii:</h3> <p>Erectii de mai lunga durata si mult mai ferme. Senzatie de tinerete si vigoare. Atractie sexuala marita. Placere sexuala superioara.</p> <p> </p> <p>Efectul acestui supliment nutritiv, Maraton Forte, se va simti de la prima administrare, de aceea nu este necesara folosirea curativa, insa cu administrari repetate se pot obtine efecte net superioare in timp.</p> <p> </p> <p>Acest produs 100% natural, se bazeaza pe combinarea stiintifica ale celor mai pretioase plante medicinale asiatice si sud-americane cunoscute pentru capacitatea lor de crestere a performantelor sexuale masculine. Eficacitatea deosebita si efectul imediat al acestui produs consta in folosirea unor superconcentrate din aceste plante care au fost obtinute cu tehnologii de extractie de ultima generatie.</p> <p> </p> <h3>Contraindicatii:</h3> <p>Maraton Forte este contraindicat persoanelor cu afectiuni cardiace grave si in general cand efortul fizic este contraindicat.</p> <p> </p> <h3>Compozitie:</h3> <p>O capsula de Maraton Forte contine extracte de: Muira Puama 40mg, L-Arginina alfa cetoglutarat 140 mg , Ginseng Asiatic -extract uscat(Panax Ginseng) 40 mg Ginseng Siberian 40mg, Guarana 20mg, Tribulus terestris 40mg, Epimedium 48mg, Polygonum .</p> <p> </p> <h3>Mod de administrare:</h3> <p>Se recomanda consumul ocazional de 2 capsule/zi, intr-o singura doza cu mult lichid (apa minerala, suc de fructe), inainte cu aproximativ 2 ore de actul sexual.<br />Doza se poate dubla dar nu se recomanda depasirea cantitatii de 4 capsule/24 ore, aceasta neavand efect suplimentar.</p> <p> </p> <h3>Prezentare:</h3> <p>Cutie cu 20 de capsule</p> <p> </p> <h3>Producator:</h3> <p>Parapharm</p>
127,00 lei
>