Walmark Prostenal Perfect (30 capsule + 10 capsule cadou)

Pret redus
Walmark Prostenal Perfect (30 capsule + 10 capsule cadou)

Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 5 puncte de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 5 puncte care poate/pot fi schimbat(e) într-un cupon de 1,00 lei.


Scăpaţi rapid şi uşor de simptomele unei prostate mărite

Mai multe detalii

Pret redus -11.81%

51,32 lei

in loc de 58,19 lei

Produs indisponibil

Walmark Prostenal Perfect (30 capsule + 10 capsule cadou)

 

Cu Prostenal Perfect, efectele neplăcute ale măririi în volum a prostatei dispar. Datorită combinaţiei unice de trei componente active naturale, numită Perfect Complex, Prostenal Perfect vă ajută să scăpaţi rapid şi uşor de simptomele unei prostate mărite: imposibilitatea menţinerii unui jet urinar normal, urinare intermitentă sau urinările multiple în timpul nopţii, senzaţia de urinare incompletă.
Afectiunile prostatei se manifesta prin urinari frecvente, intrerupte si uneori dureroase (in special noaptea), prin cresterea efortului de a urina si prin senzatia de urinare incompleta. Asocierea extractelor din Saw Palmetto si din radacina de Urtica dioica este, pe baza studiilor stiintifice efectuate, de un mare ajutor in hiperplazia benigna de prostata – continutul lor in Prostenal.

 

Indicatii:
- efect favorabil asupra sanatatii prostatei si reduce riscul aparitiei cancerului de prostata
- asigură o bună urinare
- menţine sănătatea prostatei, contribuie la reducerea efectelor negative date de modificările oxidative ale celulelor și ţesutului prostatei, responsabile de mărirea în volum a acesteia.
- ajută la menţinerea echilibrului metabolic al hormonilor sexuali masculini.

 

Mod de utilizare: Ca supliment alimentar, cate 1-2 capsule pe zi, inghitite cu apa. Este recomandat a se folosi pe o perioada indelungata.
Efectele pozitive pot fi observate dupa 3-6 saptamani.

 

Recomandare: Faceţi cel puţin un consult urologic pe an.

 

Prezentare: 30 capsule + 10 capsule cadou

Producator: WALMARK

Walmark Prostenal Perfect (30 capsule + 10 capsule cadou) <p><strong>Walmark Prostenal Perfect (30 capsule + 10 capsule cadou)</strong></p> <p> </p> <p>Cu <strong>Prostenal Perfect</strong>, efectele neplăcute ale măririi în volum a prostatei dispar. Datorită combinaţiei unice de trei componente active naturale, numită Perfect Complex, <strong>Prostenal Perfect</strong> vă ajută să scăpaţi rapid şi uşor de simptomele unei prostate mărite: imposibilitatea menţinerii unui jet urinar normal, urinare intermitentă sau urinările multiple în timpul nopţii, senzaţia de urinare incompletă.<br />Afectiunile prostatei se manifesta prin urinari frecvente, intrerupte si uneori dureroase (in special noaptea), prin cresterea efortului de a urina si prin senzatia de urinare incompleta. Asocierea extractelor din Saw Palmetto si din radacina de Urtica dioica este, pe baza studiilor stiintifice efectuate, de un mare ajutor in hiperplazia benigna de prostata – continutul lor in Prostenal.</p> <p> </p> <p><strong>Indicatii:</strong><br />- efect favorabil asupra sanatatii prostatei si reduce riscul aparitiei cancerului de prostata<br />- asigură o bună urinare<br />- menţine sănătatea prostatei, contribuie la reducerea efectelor negative date de modificările oxidative ale celulelor și ţesutului prostatei, responsabile de mărirea în volum a acesteia.<br />- ajută la menţinerea echilibrului metabolic al hormonilor sexuali masculini.</p> <p> </p> <p><strong>Mod de utilizare:</strong> Ca supliment alimentar, cate 1-2 capsule pe zi, inghitite cu apa. Este recomandat a se folosi pe o perioada indelungata.<br />Efectele pozitive pot fi observate dupa 3-6 saptamani.</p> <p> </p> <p><strong>Recomandare: </strong>Faceţi cel puţin un consult urologic pe an.</p> <p> </p> <p><strong>Prezentare:</strong> 30 capsule + 10 capsule cadou</p> <p><strong>Producator:</strong> WALMARK</p>
46,93 lei
>